Grand Park Hotel Rovinj nagrađen za originalni koncept smještaja

Hotel Property Award dodjeljuje se od 2002. za originalnost koncepta smještaja, arhitektonsku kvalitetu, integraciju objekta u okruženje, dizajn, inovativnost, održivost te profitabilnost

68
Grand Hotel Park Rovinj

Maistrin Grand Park Hotel Rovinj dobitnik je nagrade Hotel Property Award za 2020. godinu. U konkurenciji je ove godine bilo 40 hotela iz 12 europskih zemalja.

Hotel Property Award jedna je od najprestižnijih nagrada u industriji, dodjeljuje se od 2002. godine za originalnost koncepta smještaja, arhitektonsku kvalitetu, integraciju objekta u okruženje, dizajn, inovaciju (planiranje i izgradnja, dizajn, rad i tehnologija, kao i srodni procesi, okoliš / održivost), te profitabilnost. Sve veći broj prijavljenih hotela posljednjih godina potvrda je značaja ove nagrade u hotelijerstvu.

“Ovogodišnji dobitnik impresionirao nas je uspješnim kombiniranjem jednostavne i moderne arhitekture karakteristične za hrvatske arhitekte 3LHD iz Zagreba, elegantnim dizajnom interijera kojeg potpisuje jedan od najcjenjenijih i svjetski najpoznatijih talijanskih dizajnera i arhitekata, Piero Lissoni. Grand Park Hotel Rovinj integriran je u svoje okruženje na jedinstven način, tako da gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na grad Rovinj”, izjavio je Andreas Martin, generalni direktor društva Hotelforum management GmbH prilikom dodjele nagrade Maistrinoj perjanici.

Grand Park Hotel Rovinj otvoren je u travnju prošle godine kao najveća pojedinačna investicija Adris grupe u turizam, vrijedna gotovo 700 milijuna kuna. Najnoviji hotel u Maistra Collection brendu član je organizacije Leading Hotels of the World.

Nalazi se nasuprot starogradske jezgre Rovinja, s pogledom na crkvu svete Eufemije i otok svete Katarine. Na šest katova hotela gostima su na raspolaganju 209 soba i suiteva, šest restorana i barova, shopping promenada te Albaro Wellness&Spa koji je proglašen jednim od najboljih spa centara u ovogodišnjem Red Best Spa izdanju.