Grand Park Hotel Rovinj u društvu najboljih luksuznih hotela u svijetu

Grand Park hotel Rovinj je najveća pojedinačna investicija Adris grupe u turistički dio posla, vrijedna gotovo 700 milijuna kuna, kazao je Tomislav Popović, direktor Maistre

234
Grand Park Hotel

Maistrin Grand Park Hotel Rovinj, otvoren u travnju ove godine, postao je dio jedne od najvećih svjetskih organizacija u luksuznom hotelijerstvu, The Leading Hotels of the World (LHW), objavili su iz kompanije.

LHW broji više od 400 najluksuznijih svjetskih hotela, destinacija i spa centara u preko 80 zemalja diljem svijeta. Članstvo ovoj organizaciji omogućeno je samo najistaknutijim hotelima koji pripadaju kategoriji luksuznih hotela te kontinuirano isporučuju najviše standarde kvalitete smještaja, usluge, sadržaja te gourme ponude. Među njima je i još jedna Maistrin hotel – Monte Mulini, koji je članom postao još 2012. godine.

„Uvrštavanje u ponudu The Leading Hotels of the World, koji se smatra garancija kvalitete za luksuzne hotele, još je jedna potvrda iznimnog statusa Grand Parka ne samo u hrvatskoj turističkoj ponudi već i šire. Riječ je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turistički dio posla, vrijednoj gotovo 700 milijuna kuna“, izjavio je Tomislav Popović, direktor Maistre.

>>Hotelijeri ove godine u izgradnju i obnovu hotela ulažu 630 mil. eura

Suradnja s 3LHD-om i milanskim studijom Pierro Lissoni – Lissoni Architettura

Otvorenjem Grand Park Hotela Rovinj, Adris grupa dovršila je uređenje zone Monte Mulini, jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu, koja obuhvaća hotele Monte Mulini, Lone te nedavno preuređen hotel Eden.

Projekt izgradnje hotela suradnja je Maistre i domaćeg arhitektonskog studija 3LHD te milanskog studija Pierro Lissoni – Lissoni Architettura, jednog od najcjenjenijih i svjetski najpoznatijih talijanskih dizajnera i arhitekata, koji definira trendove u svjetskom produkt-dizajn.

Grand Park Hotel smješten je nasuprot starogradske jezgre Rovinja, s pogledom na crkvu svete Eufemije i otok svete Katarine. Na šest etaža hotela gosti mogu uživati u pogledu iz jedne od 209 smještajnih jedinica, bogatoj ponudi restorana i barova, 3800 četvornih metara Albaro Wellness&Spa centra te Lungomare Plaza šetnici.

>>Nakon 25 godina Antu Vlahovića na čelu Adrisa mijenja Marko Remenar

Još jedno priznanje kvaliteti koju pruža Grand Park Hotel Rovinj je i ono nedavno dobiveno na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma za hotelsku investiciju godine te uvrštenje u uži popis najboljih gradskih hotela za 2019. godinu koji je objavio prestižni časopis Wallpaper*.