Orebić dobio novi boutique hotel s četiri zvjezdice

Hotel je kategoriziran s četiri zvjezdice i ima 30 smještajnih jedinica. Namjera je da bude otvoren tijekom čitave godine te da time doprinese jačanju turizma i van udarne ljetne sezone

119
Hotel Crystal
Hotel Crystal u Orebiću [Izvor: hotelcrystal.hr]

U Orebiću je svečano otvoren boutique hotel Crystal u koji je uloženo 7 milijuna eura. Hotel je smješten tik uz plažu u Orebiću, s pogledom na grad Korčulu, a prve goste primio je već krajem travnja.

Hotel je kategoriziran s četiri zvjezdice i ima 30 smještajnih jedinica. Namjera je da bude otvoren tijekom čitave godine te da time doprinese uvijek poželjnom jačanju turizma i van udarne ljetne sezone.

Direktorica hotela Fani Marinović istaknula je kako su zaposlenici hotela lokalno stanovništvo s Pelješca i s Korčule. Hotel Crystal, tvrdi ona, bit će zanimljiv obiteljima s djecom, ponajprije zbog blizina plaže i šetnice.

Vrpcu je prilikom svečanog otvranja prerezao investitor i vlasnik objekta, građevinski poduzetnik Branko Peter Puljich, inače rođeni Australac, u pratnji svog oca Petra (Pere) Puljića.

“Prvi put kada sam s obitelji posjetio Orebić, zaljubio sam se u kristalno more, čisti zrak. S vremenom se rodila ideja za otvaranjem hotela u kojem će se gosti osjećati kao kod kuće. Nakon dvije godine izgradnje i opremanja hotel je otvoren. Cilj nam je privući zaljubljenike u Pelješac i mediteranski stil življenja, ispuniti sve želje i očekivanja tijekom njihovog boravka i ponovno se vidjeti”, kazao je Branko Peter Puljich.

Hotel je nakon otvaranja Pelješkog mosta najveća investicija na poluotoku u hotelske kapacitete i veliki iskorak u turističkoj ponudi Orebića.