Imperial Riviera ulaže 67 mil. kuna u obnovu Hotela Dalmacija u Makarskoj

Hotel Dalmacija Sunny by Valamar u Makarskoj će biti uređen prema standardima brenda “Places hotel by Valamar”

52
Hotel Dalmacija

Hotelijerska kompanija Imperial Riviera uložit će 67 milijuna kuna u rekonstrukciju i preuređenje hotela Dalmacija Sunny by Valamar u Makarskoj. Hotel će biti uređen u skladu sa standardima brenda “Places hotel by Valamar”.

Koncept “Places hotel by Valamar” dizajniran je za moderne putnike koji traže slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju, navodi se u priopćenju Imperial Riviere.

Investiciju je odobrio Nadzorni odbor Imperial Riviere. Time se nastavlja petogodišnji ciklus ulaganja u hrvatski turizam kojeg su pokrenuli AZ mirovinski fondovi i hotelska grupacija Valamar Riviera. Nakon privatizacije poduzeća Imperial i Hoteli Makarska te pripajanja i povećanja kapitala društva Imperial Rivijera u repozicioniranje hotela Parentino, Meteor, Padova, Imperial i kamp Padova uloženo je ukupno 580 milijuna kuna.

Imperial Riviera u portfelju ima sedam hotela, tri turistička naselja i dva kampa na Rabu, u Makarskoj i Poreču. Raspolažu s 3498 smještajnih jedinica, kapaciteta za prihvat gotovo 10 tisuća gostiju. Imperial Riviera d.d. član je grupacije Valamar.