Do kraja godine VIP mijenja ime u A1

A1 Telekom Austria Grupa lani je odlučila da A1 postaje jedinstveni brend za sve svoje kompanije, što uključuje i Vipnet na našem tržištu.

u 18:30 Zadnja izmjena: 14.06.2018 u 17:55
111
A1

Vipnet, drugi najveći telekom operater u Hrvatskoj, već je devetnaest godina član A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružatelja digitalnih servisa i komunikacijskih rješenja u središnjoj i istočnoj Europi, koji trenutačno posluje u sedam zemalja i ima približno 24 milijuna korisnika.

Austrijska kompanija lani je odlučila da A1 postaje jedinstveni brend za sve svoje kompanije, što uključuje i Vipnet na našem tržištu. Tako će do kraja godine Vip brend postati A1, a Vipnet d.o.o. postaje A1 Hrvatska d.o.o.

Iz Vipneta poručuju da korisnici neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada. Sva ranije stečena prava i obveze korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostat će nepromijenjena, bez potrebe za izmjenama sklopljenih  ugovora.

Tomato brend neće se mijenjati i u sadašnjoj formi nastavlja djelovati na tržištu. B.net će biti dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga, a Vip Metronet Business Solutions postati će A1 Business Solutions.

Iz Vipneta su poručili da od svojih početaka, stalnim ulaganjima i inovacijama, značajno pridonose razvoju i napretku hrvatskog telekomunikacijskog tržišta te će i pod novim brendom A1 nastaviti s ulaganjima u mobilne i fiksne mreže nove generacije i u nova inovativna rješenja i  tehnologije.

Vipnet – digitalna tvrtka

„Prije devetnaest godina Vipnet je ušao na hrvatsko telekomunikacijsko tržište i pokrenuo tržišno natjecanje. Od tada pa sve do danas kompanija je prva na hrvatskom tržištu predstavila inovativne proizvode i usluge kao što su prva prepaid usluga, multimedijske poruke (MMS), videopozivi, usluga SMS plaćanja parkiranja vip.sms pa sve do 3G i 4G mreže. U manje od dva desetljeća Vipnet se iz mobilnog operatora transformirao u potpuno konvergentnoga tržišnog igrača koji nudi mobilne, fiksne, TV i ICT proizvode i usluge.

Danas Vipnet više ne može biti samo telekomunikacijska tvrtka ili mrežni operator. Prilagodbom digitalnoj evoluciji koja se zbiva oko nas i sami se mijenjamo i postajemo digitalna tvrtka. S brendom A1 želimo i dalje biti pouzdan partner našim korisnicima te istodobno osnažiti njihove digitalne živote. U suradnji s našim korisnicima osmišljavat ćemo nova pametna rješenja zahvaljujući kojima će oni moći uživati u digitalnom dobu“, istaknuo je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.