Algebra otvorila novi coworking prostor u Zagrebu

Riječ je o prostoru površine veće od 900 četvornih metara sa 111 raspoloživih,suvremeno opremljenih, radnih mjesta, smještenih u 15 odvojenih, privatnih uredskih prostora

70
Algebra Coworking Spark Space
Algebra Coworking Spark Space

Visoko učilište Algebra otvorilo je Algebra Coworking Spark Space, kompleks coworking i event prostora u zapadnom dijelu Zagreba, u Gradišćanskoj ulici. Riječ je o prostoru površine veće od 900 četvornih metara sa 111 raspoloživih,suvremeno opremljenih, radnih mjesta, smještenih u 15 odvojenih, privatnih uredskih prostora kapaciteta od dva do osamnaest radnih mjesta.

Korisnicima je na raspolaganju konferencijska dvorana za sastanke za 14 sudionika, a tu su i zajednički prostori za druženje i objedovanje, odvojeni prostori za telekonferencije te moderno opremljene kuhinje.

“Ono što coworking prostor Algebra Spark Space čini jedinstvenim je činjenica da svojim korisnicima omogućujemo interakciju s više od 15.000 studenata i polaznika godišnje te više od 500 nastavnika iz IT, digitalnog, kreativnog i poslovnog područja, budući da je smješten u poticajnom akademskom okruženju Algebrinog kampusa. Sinergija poslovnih uredskih prostora i brzorastuće obrazovne institucije, osim kroz networking, do izražaja dolazi i u vidu brojnih dodatnih event prostora unutar kampusa u koje je implementirana vrhunska oprema i tehnologija s ciljem postizanja maksimalne razine funkcionalnosti i ugode. Prostor za male i startup firme odlično nadopunjava i Algebra LAB, znanstveno-istraživački centar koji provodi inkubatorski program više od 10 godina, a od nedavno pruža i usluge Europskog Digitalnog Inovacijskog Huba za male i srednje poduzetnike. I sve to nedaleko centra grada”, istaknuo je Domagoj Mak, glavni operativni direktor i član uprave Algebre.

Pored coworking prostora, u sklopu Algebra Spark Spacea, svima zainteresiranima na raspolaganju je i Spark Event – prostor za organizaciju većih ili manjih poslovnih događanja, predavanja, radionica, ali i niz drugih privatnih ili komercijalnih evenata uz svu potrebnu infrastrukturu.

Moguće je unajmiti i sobe za sastanke (do 40 osoba), u sklopu audio, video ili podcast studija omogućeno je snimanje i produkcija sadržaja, a tu su i prostori za organizaciju predavanja, edukacija ili prezentacija.