Jedinstvena prilika za poduzetnike: Bolji kredit za 10 minuta

Što svaki poduzetnik, gospodarstvenik, vlasnik male tvrtke ili obrta želi? Poslovati stabilno i razvijati svoje poslovanje uz što povoljnije uvjete financiranja te brzu i kvalitetnu uslugu. Zato ne propustite Addiko Challenge 21.11. - jedinstvenu priliku za sve poduzetnike koji žele kredit u 10 minuta

1089
Addiko Challenge

Poduzetnici su nacionalno blago. Oni mogu mijenjati način kako živimo i radimo, njihove inovacije mogu poboljšati životni standard, a osim stvaranja bogatstva poduzetničkim pothvatima, oni stvaraju radna mjesta i doprinose rastu gospodarstva.

A što svaka osoba, poduzetnik, gospodarstvenik, vlasnik male tvrtke ili obrta želi?  Poslovati  stabilno i razvijati svoje poslovanje uz što povoljnije uvjete financiranja te brzu i kvalitetnu uslugu.

U Hrvatskoj postoji puno kvalitetnih poduzetnika koji apsolutno zaslužuju da im se omogući poslovni razvoj, započinjanje novih investicijskih ciklusa, refinanciranje i oslobađanje novčanih tokova.

Addiko banka prepoznala je upravo tu potrebu malih i srednjih poduzetnika da im se olakša pristup povoljnim financijskim sredstvima. I ako je ikako moguće sve to u 10 minuta? E pa moguće je.

Tako je i nastala ideja o ‘Addiko Challengeu‘, kroz koji će banka, u svojoj Addiko Express poslovnici u zagrebačkom Avenue Mallu, u četvrtak, 21. studenog, od 10:00 do 14:00 sati, klijentima svih banaka nastojati ponuditi povoljnije uvjete financiranja nego što im ih to nude njihove matične banke.

Addiko Challenge –  zgrabite priliku kad je vidite

“Priroda poduzetničkog posla je akcija, a ključ je znati zgrabiti priliku kad je vidite. Addiko Challenge je upravo takva prilika koja utjelovljuje ono što poduzetnici žele. Oni žele kvalitetnu uslugu, povoljne uvjete, ne žele gubiti vrijeme ispunjavajući prekomjernu dokumentaciju, traže brzi odgovor i rješavanje njihovih zahtjeva. Upravo to je Addiko Challenge”, tumači Nenad Mećava, izvršni direktor Poslovanja s Malim i srednjim poduzetništvom Addiko banke.

Svi zainteresirani poduzetnici će 21. studenog 2019. – uz predočenje samo jednog dokumenta – godišnjeg izvješća o njihovom poslovanju, i/ili drugog službenog identifikacijskog dokumenta – moći od Addiko banke zatražiti ponudu za financiranjem, a djelatnici banke će im na licu mjesta i to unutar 10 minuta pripremiti neobvezujuću ponudu. Ponudu za sva financiranja ili refinanciranja, koju neće htjeti odbiti i koju neće željeti propustiti – zato dođite u Addiko Express poslovnicu.

>>Relja Marković: Virtualna poslovnica ima rezultate kao 6 do 7 fizičkih

Financijska, savjetnička i partnerska potpora

“Svakodnevno smo u kontaktu s našim klijentima”, dodaje Nenad Mećava, “i jako dobro znamo što oni žele, što trebaju, s kojim izazovima se susreću i kakvi su im dugoročni planovi. Ali najvažnije je da znamo kako im možemo pomoći da ostvare te svoje želje i planove. a oni znaju da s nama dobivaju partnera kojem je stalo, koji zna svoj dio posla i koji je spreman pratiti ih dugoročno i kvalitetno”.

Addiko banka prepoznavanje i adresiranje poduzetničkih potreba doživljava prioritetom i spremna je osigurati im kvalitetnu financijsku, savjetničku, ali prije svega partnersku potporu.

Addiko Challenge održat će se u četvrtak, 21. studenog od 10:00 do 14:00 sati, u Addiko Express poslovnici u zagrebačkom Avenue Mallu. Ako ste poduzetnik, bez obzira na to čije bankarske usluge koristite, iskoristite priliku da uz minimalnu dokumentaciju i unutar 10 minuta dođete do povoljnijih uvjeta kreditiranja.