Ne propustite: Addiko Red Friday uz akcijske kamatne stope

Addiko banka je za petak, 4. rujna, pripremila posebnu pogodnost za sve korisnike kojima je potrebna gotovina u brzom roku – 25% popusta na kamate za gotovinske kredite

119
Addiko Red Friday

U sklopu posebne ponude Addiko Red Friday, koju je banka prvi put uvela još 2018. godine, svi postojeći ili novi korisnici mogu ostvariti najpovoljnije uvjete gotovinskih kredita* na tržištu u petak, 4. rujna, i to za cijelo vrijeme otplate.

Svi zahtjevi za gotovinske kredite u kunama i eurima koji budu podneseni u petak, 4. rujna, te kasnije odobreni, ostvaruju pravo na akcijsku kamatnu stopu. Na primjeru kredita u eurima, za Addiko Plus kredit akcijska kamatna stopa iznosi 4,86% (EKS od 5,09%) umjesto redovnih 6,65% (EKS od 6,89%). Radi se o najpovoljnijoj fiksnoj kamatnoj stopi za gotovinske nenamjenske kredite na tržištu u ovome trenutku.*

Primjerice, za iznos kredita od 12.000 EUR, uz kamatnu stopu 4,86% te rok otplate 59 mjeseci, mjesečni anuitet iznosit će 229,07 EUR uz EKS od 5,32%. Ukupna otplata na kraju kredita iznosit će 13.516,95 EUR, od čega plaćene kamate 1.516,95 EUR.

Bez troškova obrade kredita

Pritom nema troškova obrade kredita, a kredit se može jednostavno i brzo zatražiti, osim u Addiko poslovnicama, i putem Addiko Virtualne poslovnice  iz udobnosti vlastitog doma i bez ijednog posjeta banci.

„Addiko banka kontinuirano ulaže u poboljšanje kvalitete života te svojim korisnicima osigurava jednostavne, brze i praktične bankarske usluge. Bankarska pogodnost Addiko Red Friday potpuno je inovativni koncept kojeg smo uveli prije dvije godine te naš način da se klijentima zahvalimo na ukazanom povjerenju i omogućimo im gotovinske kredite po nevjerojatno povoljnim uvjetima, posebno u ovoj neizvjesnoj gospodarskoj situaciji“, poručila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo iz Addiko banke.


* Prema Informativnoj listi ponude kredita potrošačima Hrvatske narodne banke