Pevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima vrijedan 40 mil. kuna

Novoizgrađeni prodajni centar u Vinkovcima je 26 prodajni centar Pevexa

57
Pevex_centar

Pevex, prvi hrvatski trgovački lanac, danas je otvorio novoizgrađeni prodajni centar u Vinkovcima koji se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine i zapošljava 46 djelatnika. To je 26. prodajni centar Pevexa,  a ukupna vrijednost  investicije iznosi 40 milijuna kuna.

„Iznimno smo zadovoljni otvorenjem našeg suvremeno opremljenog i uređenog 26. prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Pogotovo smo sretni jer su naši Vinkovčani dobili mjesto ugodne i povoljne kupnje, s najširom ponudom na jednom mjestu u Vinkovcima uz najpovoljnije cijene, a u ovim vremenima moram naglasiti i uvijek sigurne kupnje.

Tvrtka Pevex je od početka pandemije uložila više od 2.000.000 kuna u sredstva i nove sustave zaštite kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu našim kupcima i djelatnicima. Sukladno tome, moram naglasiti da smo otvorenje centra u Vinkovcima održali u kontroliranim uvjetima uz maksimalnu pažnju i oprez jer nam je zdravlje naših kupaca i djelatnika najveći prioritet.“, rekao je Jure Radoš, član Uprave Pevexa za maloprodaju.

>>Pevex se okreće gradnji trgovačkih centara srednje veličine

Uz otvaranje novog centra u Vinkovcima, Pevex najavljuje da će početkom listopada otvoriti i novi prodajni centar u Slavonskom Brodu, odnosno postojeći prodajni centar preselit će se na novu i atraktivniju lokaciju.