Microsoft proglasio Combis partnerom godine u Hrvatskoj

Nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2017 Combis je dobio za inovativan pristup u promociji i implementaciji rješenja utemeljenih na cloud tehnologiji

73
Microsoft Country Partner of the Year 2017 Hrvoje Dunkić Combis
Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu: Portal cloud.combis.hr središnja je platforma svih naših edukativnih i promotivnih aktivnosti vezanih uz poslovanje u oblaku

Američka korporacija Microsoft u ponedjeljak je u Washingtonu u sklopu Microsoft Inspire Conference dodijelila nagrade najuspješnijim tvrtkama partnerima. Prestižnu nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2017 za Hrvatsku ove godine dobila je tvrtka Combis.

Microsoft Inspire Conference središnja je konferencija za partnere američkog tehnološkog diva diljem svijeta. Ove godine održava se od 9. do 13. srpnja i okupila je više od 16.000 sudionika.

“Biti Microsoftov partner godine u Hrvatskoj, u konkurenciji 1100 Microsoft partnera, veliko je priznanje”, rekla je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsofta Hrvatska, čestitajući Combisu na nagradi. “Combis je pomaknuo svoj fokus korak dalje od klasičnog IT pristupa što mu omogućava da nezaustavljivo razvija svoje mnogobrojne potencijale. Svojim korisnicima donose inovativna rješenja, približavaju im najsuvremenije tehnologije i zajednički grade bolju budućnost. Vjerujemo da će im ovo priznanje biti poticaj za buduća postignuća, a ujedno i motiv ostalim partnerima da iskoriste prednosti cloud tehnologija kako za razvoj svog poslovanja, tako i za razvoj brojnih organizacija s kojima surađuju.”Combis predvodnik u cloud transformaciji

Combis – predvodnik cloud transformacije u Hrvatskoj

Nagradu je u ime Combisa preuzeo direktor Sektora sistemske integracije Hrvoje Dunkić. Istaknuo je kako je ponosan što je Microsoft prepoznao Combis kao vodećeg partnera u cloud transformaciji u Hrvatskoj.

“Naša premisa u proteklom razdoblju bila je da se o Cloudu mnogo priča, no još uvijek se ne zna dovoljno. Zato smo lansirali portal cloud.combis.hr kao središnju platformu svih naših edukativnih i promotivnih aktivnosti vezanih uz poslovanje u oblaku. Uz pomoć COMBIS2Cloud i COMBIS4Cloud portfelja, COMBIS Cloud Awareness programa, Cloud webinara, ali i blogova te ostalih marketinških aktivnosti odgovorili smo na mnoga pitanja i dileme kako postojećih tako i budućih poslovnih korisnika i na taj način stvorili konkurentsku prednost na domicilnom tržištu”, rekao je Dunkić.

“Combis nesumnjivo ima najširu Cloud ponudu u zemlji, godine iskustva i mnogobrojne uspješne implementacije iza sebe. Uz to, jedan smo od pionira Cloud poslovanja u regiji i kontinuirano ulažemo u znanja i rad na Microsoftovim rješenjima. Hvala Microsoftu i hvala Combisovu timu koji uz pomoć Microsoftove tehnologije osigurava zadovoljne korisnike, što je u konačnici i najvažnije”, zaključio je Dunkić.