Ericsson Nikola Tesla ugovorio nove poslove vrijedne 19 mil. kuna

Novi ugovori potpisani su s Ministarstvom pravosuđa i uprave, Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje i Ministarstvom unutarnjih poslova

45
Ericsson Nikola Tesla
Izvor: Ericsson Nikola Tesla

Kompanija Ericsson Nikola Tesla u proteklom razdoblju potpisala je s državnim institucijama ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva vrijedne 19 milijuna kuna.

S Ministarstvom pravosuđa i uprave RH potpisan je Ugovor za razvoj modula s novim funkcionalnostima za unaprjeđenje sustava za upravljanje ljudskim rsursima (HRM) sustava, kroz reformsku mjeru „Novi modeli plaća i rada u državnoj službi i javnim službama“ u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.: Predmet Ugovora je optimizacija, digitalizacija i modernizacija ključnih procesa na području upravljanja ljudskim potencijalima. Uspješnom implementacijom ubrzat će se i standardizirati dosadašnji način rada i komunikacija u procesima vezanim za ljudske potencijale.

S Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje potpisan je Ugovor za nabavu usluge prilagodbe i migracije aplikativnog sustava CEZIH i pripadajućih podataka sa stare strojne i programske osnovice u CDU te testiranje i paralelni rad postojećeg i novog sustava. Ovaj Projekt predstavlja nastavak modernizacije Centralnog zdravstvenog informacijskog sustava Republike Hrvatske.

S Ministarstvom unutarnjih poslova ugovoreno je održavanje stacionarnih termovizijskih sustava zelene granice. Ugovor je potpisan u suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska. Projekt je vezan uz održavanje postojećih stacionarnih sustava za nadzor zelene granice na 20 lokacija.