A1 Hrvatska otvorila besplatni broj 0800 900 890 za akciju Jedni za druge

Pozivom na broj 0800 900 890, koji je besplatan za sve korisnike, građani kojima nije preporučljivo da izlaze iz svojih domova, će dobiti jednog od volontera koji preuzima narudžbu i podatke o dostavi. Volonterii trenutno pokrivaju Zagreb, Osijek, Split i Rijeku.

201
Jedni za druge
foto: https://www.a1.hr/

Otvaranjem besplatnog broja 0800 900 890 A1 Hrvatska podržala je platformu Jedni za druge, koju je na Facebooku pokrenula grupa građana i volontera, izvijestili su iz kompanije.

Platforma Jedni za druges pokrenuta je s ciljem da na jednom mjestu okupi sve koji se žele uključiti oko pomoći osobama koje se nalaze u samoizolaciji, starijim osobama te svim ostalim rizičnim skupinama, u nabavci živežnih namirnica, lijekova i drugih potrepština u vrijeme trajanja epidemije koronovirusom. U samo nekoliko dana u Facebook grupu se uključilo preko 12.000 građana Republike Hrvatske.

Volonteri pokrivaju Zagreb, Osijek, Rijeku i Split

Pozivom na broj 0800 900 890, koji je besplatan za sve korisnike, građani kojima nije preporučljivo da izlaze iz svojih domova, a posebno se apelira na starije osobe, će dobiti jednog od volontera koji preuzima narudžbu i podatke o dostavi.

Broj je dostupan svakog dana od 9:00 do 14:00 sati. Volonteri uključeni u projekt Jedni za druge trenutno pokrivaju Zagreb, Osijek, Split i Rijeku s tendencijom da se po potrebi prošire i na ostale gradove.

Uključivanjem u ovu inicijativu A1 Hrvatska želi pomoći svim aktivnim službama u suzbijanju epidemije koronavirusom te spremno djeluje na sve potrebe korisnika”, poručuju iz kompnaije.

Svi koji se žele priključiti ovoj hvalevrijednoj inicijativi mogu to učiniti na Facebook stranici Jedni za druge.

Pogodnosti za privatne i poslovne korisnike mreže A!

U A1 Hrvatskoj su, povodom COVID-19 situacije u zemlji, od 17. ožujka omogućili svim pretplatnicima, korisnicima bonova te malim, srednjim i velikim poslovnim korisnicima određenu količinu besplatnog podatkovnog prometa kako bi sigurno ostali povezani s obitelji, prijateljima i kolegama, radili na daljinu ili pratili sadržaje na internetu.

Svim poslovnim korisnicima omogućit će se i besplatno korištenje video konferencijskog sustava Eyeson do 30. lipnja. 2020.

“U izvanrednim okolnostima prouzrokovanima pojavom koronavirusa u Hrvatskoj, u A1 Hrvatskoj činimo sve kako bismo održavanjem kvalitetne i pouzdane usluge pridonijeli normalnom funkcioniranju društva, istovremeno zadržavajući brigu o zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika te korisnika na prvome mjestu”, poručuju iz kompanije A1 Hrvatska.