Žuja pivski brend s najčvršćom ‘nogometnom’ vezom

Ožujsko pivo predstavilo je aktivnosti u povodu nadolazećeg nogometnog prvenstva i proslavilo 20 godina prijateljstva s hrvatskim nogometom

133
Ožujsko pivo
Filip Brkic, Marko Njavro i Ivan Suvar

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Tijekom nadolazećeg prvenstva, Ožujsko pivo priprema mnoštvo aktivnosti i iznenađenja za sve ljubitelje nogometa i piva, a na današnjem druženju s medijima u Pivani, predstavili su ih Marko Njavro, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare i Ivan Šuvar, direktor marketinga i izvrsnosti brendova.

‘Ovo je poseban dan jer slavimo dvadeset godina prijateljstva s hrvatskim nogometom kao i dvadeset godina od velikog rezultata u Francuskoj, kad su nas Vatreni ostavili bez daha”, istaknuo je Marko Njavro, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare. “Ožujsko pivo u svim trenucima bilo je uz nogometaše te smo ponosni što je upravo naša Žuja pivski brend s najčvršćom ‘nogometnom’ vezom. Ponosni smo što svih ovih godina imamo čast biti vatreni dvanaesti igrač reprezentacije.”

Ožujsko pivo i nogomet se vole

Žuja je predstavila i aktivaciju ”Što bi dao?’‘ kojom je omogućila navijačima i ljubiteljima nogometa da u obliku fotografije i teksta kažu što bi sve dali da naši nogometaši u Rusiji osvoje zlato. Najbolje izjave bit će zauvijek zabilježene u knjizi koja će biti uručena izborniku Zlatku Daliću prije odlaska u Rusiju.

Ivan Šuvar, direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare, predstavio je aktivnosti koje će Žuja provoditi tijekom nadolazećeg prvenstva: ”Ovogodišnjim kampanjom ponovno smo spojili ljubav prema nogometu, tradiciju Ožujskog piva, ali i inovativne tehnologije. Poznato je da su se naše kampanje proteklih godina izdvajale kreativnošću te da su ‘viralno’ prešle granice domaćeg tržišta, a vjerujemo da ni ovoga puta nećemo razočarati. Pravu poslasticu pripremili smo za nogometne znalce te smo ‘obukli’ Ožujsko pivo u limitirano redizajnirano ruho i na taj način istaknuli jedanaest najemotivnijih sportskih trenutaka naše reprezentacije kojih se svih ovih godina s radošću sjećamo.”

Ovom prigodom održana je i konferencija za medije s izbornikom hrvatske reprezentacije Zlatkom Dalićem, povodom objave popisa igrača za pripreme za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.