Tvrtka Poslovna inteligencija prvi dobitnik certifikata za Run Friendly poslodavca

Certifikat Run Friendly dodjeljuje se u okviru projekta Run Croatia koji promovira sport, zdravi način života i kulturu trčanja

u 22:40 Zadnja izmjena: 09.02.2019 u 22:40
38
Run Friendly
Dodjela Run Friendly certifikata: Robert Režek (Poslovna inteligencija), Nataša Margetić Lukić (voditeljica ljudskih resursa u Poslovnoj inteligenciji), Iva Hafner (Run Croatia), Dražen Oreščanin (predsjednik Uprave Poslovne inteligencije), Berislav Sokač (Run Croatia)

Hrvatska IT tvrtka Poslovna inteligencija prvi je dobitnik certifikata  za Run Friendly poslodavca koji se dodjeljuje u okviru programa Run Croatia. Riječ je o projektu s internacionalnim karakterom koji je promovira sport, zdravi način života i kulturu trčanja. Run Croatia okuplja hotelske lance, klinike i obrazovne institucije.

Projekt su 2015. pokrenuli Sven Veronek, te bratsko-sestrinski dvojac Berislav Sokač i Iva Hafner.

“Poslovna inteligencija nakon više uspješnih nastupa na trkačkim natjecanjima nametnula se kao očit izbor za prvog Run Friendly poslodavca. Osim toga, kroz svoje HR programe i politike aktivno promiče balans privatnog i poslovnog života zaposlenika, posebnu pažnju posvećujući zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu”, navodi u priopćenju Run Croatia.

Briga za zdravlje, aktivno bavljenje sportskim aktivnostima, pravilna prehrana i smanjenje stresa na radnom mjestu samo su neke od aktivnih politika koje Poslovna inteligencija provodi, dodaje se u priopćenju. Od sada će unutar Run Friendly mreže zaposlenicima biti dostupne i razne pogodnosti kao što su popusti za hotelska noćenja, utrke i zdravu prehranu.

“Čestitamo Poslovnoj Inteligenciji na ovom certifikatu kojim ističu da njihova poslovna strategija prati svjetske trendove, da brinu o zdravlju svojih zaposlenika, da potiču ljubav prema aktivnom životu svojih zaposlenika i da žele privući nove, mlade i aktivne ljude koji su spremni pomicati svoje, ali i granice djelovanja Poslovne Inteligencije’, rekao je Berislav Sokač,

Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, niz godina rekreativno se bavi biciklizmom, trčanjem i duatlonom. Istaknuo je da Poslovna inteligencija potiče zaposlenike na svim poljima pa tako i u sportu. Certifikat Run Friendly potvrda je da su zaposlenici prepoznali pogodnosti sudjelovanja u sportskim aktivnostima koje im tvrtka omogućuje.