Zoran Božičević novi je Delivery direktor Poslovne inteligencije

Zoran Božičević na novu poziciju dolazi iz Combisa u kojem je u posljednje tri godine bio Direktor sektora za razvoj poslovnih rješenja koji je brojao 70 ljudi

19
Zoran Božičević
Zoran Božičević [Izvor: Poslovna inteligencija]

Sredinom svibnja Zoran Božičević pridužio se timu Poslovne inteligencije, regionalne tvrtke za informacijsku analitiku, upravljanje podacima i ICT konzalting.

“Zoran će svojim iskustvom značajno doprinijeti razvoju našeg tima. Na ovaj način, kao organizacija dodatno ojačavamo svoj core business, čime podržavamo svoj daljnji rast, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu”, napomenula je Slađana Krpić, članica Uprave nadležna za konzalting.

Zoran Božičević iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne uspjehe, a na novu poziciju dolazi iz Combisa u kojem je u posljednje tri godine bio Direktor sektora za razvoj poslovnih rješenja koji je brojao 70 ljudi. U 25 godina karijere, Zoranov je fokus podjednako bio na razvoju ljudi i izgradnji timova, kao i na osmišljavanju novih proizvoda. Na taj, sveobuhvatan način, nastavit će raditi i u novom okruženju.

“U Poslovnoj Inteligenciji vidim vodećeg igrača na području napredne analitike i pametnog upravljanja podacima, ne samo u regiji već i puno šire. Od prvog dana me impresionirao odličan tim i količina znanja koji posjeduju, a nadam se da ću i ja svojim iskustvom i idejama doprinijeti još bržem rastu cijele organizacije, prvenstveno kroz kreiranje inovativnih proizvoda.“, kazao je Božičević.