SPAR uložio 33,5 milijuna kuna u uređenje trgovina u Karlovcu i Velikoj Gorici

Supermarket u Karlovcu ima više od 1100 četvornih metara i 45 zaposlenih, a u Velikoj Gorici radi 36 djelatnika na gotovo 1200 četvornih metara

83
SPAR u Karlovcu i Velikoj Gorici
SPAR Karlovac

SPAR je u Karlovcu i Velikoj Gorici otvorio dvije potpuno preuređene i suvremeno opremljene trgovine s implementiranim ekološki prihvatljivim sustavom grijanja i klimatizacije, a u što je uloženo 33,5 milijuna kuna, propćili su iz kompanije.

„U SPAR u Karlovcu i Velikoj Gorici uloženo je 33,5 milijuna kuna. Prilikom preuređenja vodili smo se najnovijim SPAR-ovim standardima te novitetima u ekologiji i energetskoj učinkovitosti. Želja nam je našim kupcima pružiti što bolje iskustvo kupovine zbog čega smo prodajna mjesta učinili i vizualno atraktivnima“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Supermarket u Karlovcu ima više od 1100 četvornih metara i 45 zaposlenih, a u Velikoj Gorici radi 36 djelatnika na gotovo 1200 četvornih metara.

>>Rijeka dobila novi Interspar hipermarket – otvoreno sto novih radnih mjesta

Implementirani ekološki prihvatljivi sustavi grijanja i klimatizacije

Oba supermarketa imaju ugrađen ekološki prihvatljiv sustav grijanja i klimatizacije te rashladnu tehniku i LED rasvjetu zahvaljujući kojima se značajno štedi energija. Čak 75% energije potrebne za grijanje dobiva se kroz korištenje otpadne energije putem modernog sustava rashladne tehnike. Implementirani sustavi imaju iznimno pozitivan utjecaj na okoliš jer smanjuju emisiju ugljičnog dioksida koja nastaje grijanjem.

Novouređena prodajna mjesta izgledom su još više dobila na atraktivnosti i odraz su visokih standarda SPAR-a, a osim potpunog unutarnjeg uređenja promijenjene su vanjske fasade te zamijenjene nadstrešnice.