Branimir mingle mall u novom ruhu otvara svoja vrata

U redizajn Branimir mingle malla uloženo je 5 milijuna eura. Novi koncept interijera izveden je u suradnji s interior design agencijom Brigada, a novi vizualni identitet u suradnji sa zagrebačkom kreativnom agencijom Senor

289
Branimir mingle mall

Svoja vrata otvara Branimir mingle mall, novi i jedinstveni koncept urbane destinacije u centru Zagreba, koji će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života.

Branimir mingle mall uključuje sadržaje za provođenje slobodnog vremena, druženje i okupljanje pod jednim krovom; tu je sve od odlične ponude restorana, preko igraonice i kina, pa sve do sportskih sadržaja u teretan. Riječ je o potpuno preuređenom Branimir Centru s konceptom koji je jedinstven projekt na hrvatskom tržištu.

Branimir centar izgrađen je 2003. godine, a Supernova Grupa ga je preuzela 2017. godine. Potpuna rekonstrukcija centra trajala je gotovo dvije godine, a uključivala je kompletno preuređenje interijera, eksterijera koji uključuje fasadu i okoliš te tri razine garaže. Novi koncept interijera izveden je u suradnji s interior design agencijom Brigada, a novi vizualni identitet u suradnji sa zagrebačkom kreativnom agencijom Señor.

„Branimir Centar je s godinama izgubio atraktivnost, ali su ostale odlična lokacija i navike potrošača da posjećuju kino te smo tu vidjeli veliki potencijal u novom pozicioniranju i prilagođavanju trendovima i potrebama tržišta. Ulaskom hotela Canopy by Hilton te kompletnom obnovom malla napravili smo prvi korak ka njegovoj uspješnoj revitalizaciji. Vjerujem da smo novim konceptom kreirali ponudu koju će različiti ukusi birati za provođenje slobodnog vremena i druženje. Od odlične ponude restorana, preko igraonice i kina, pa sve do sportskih sadržaja u teretani, Branimir mingle mall zasigurno će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života“, istaknuo je Markus Pinggera, član uprave Supernova grupe.

>>Damjan Geber, Brigada: Svaki prostor priča svoju priču

Novi brendovi na hrvatskkom tržištu

Na ukupnoj površini centra od 25.000 kvadratnih metara, pored već postojećeg sadržaja, naći će se i novi brendovi na hrvatskom tržištu. Posjetitelji će tako moći uživati u novom gastronomskom konceptu street food restorana. Svoja vrata od sutra, ujedno i po prvi put u Hrvatskoj, otvaraju slovenski burger lanac Lars&Sven burgers i Manga Sushi bar, a ljubitelje slastica razveselit će otvaranje Biberon cakesa s raznovrsnom ponudom slastica za svačiji ukus.

>>Slovenski burger bar Lars&Sven stigao u zagrebački Branimir mingle mall

Supernova grupa, čije je sjedište u Grazu, u Hrvatskoj je prisutna više od deset godina.  Svoje su poslovanje na tržištu započeli su kroz greenfield investicije kao developeri retail parkova, shopping parkova i shopping centara pod brendom Supernova. Danas grupa osim Supernova centara diljem Hrvatske u svom portfelju, uz Branimir mingle mall, ima i još dva popularna centra u Zagrebu – Centar Cvjetni i Centar Kaptol.

Grupa je fokusirana na širenje i obnovu portfelja te repozicioniranje centara koji su posljednjih godina izgubili tržište. Trenutno traje obnova Centra Kaptol, čiji će interijer biti u potpunosti renoviran, a otvorenje centra planirano je za jesen 2020.

>>Supernova grupa preuzela četiri trgovačka centra