Croatia Poliklinika preuzela dubrovačku Polikliniku Marin Med

U Croatia Poliklinike i privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj uloženo je više od 20 milijuna eura, rekla je Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike

5
Croatia poliklinika Varaždin
Croatia poliklinika Varaždin [Izvor: Croatia osiguranje]

Croatia Poliklinika preuzela je stopostotni udjel u dubrovačkoj Poliklinici Marin Med, objavljeno je iz Croatia osiguranja.

Marin Med poliklinika je za kirurgiju, ortopediju, internu medicinu, ginekologiju, urologiju, neurologiju, otorinolaringologiju, radiologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju, anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje, dermatologiju, i venerologiju, oftalmologiju i optometriju, pedijatriju i hiperbaričnu medicinu i medicinu rada i sporta.

Osim ovih specijalizacija, Poliklinika Marin Med pruža i usluge sistematskih i preventivnih pregleda. Riječ je o devetoj poliklinici u mreži Croatia Poliklinika koja ima nacionalnu pokrivenost s poliklinikama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli i Koprivnici, a sada i u Dubrovniku.

U privatno zdravstvo uloženo više od 20 milijuna eura

“U Croatia Poliklinike i privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj uloženo je više od 20 milijuna eura. Radujemo se što smo došli i na krajnji jug gdje ćemo zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka i opremljenosti suvremenom tehnologijom Dubrovčanima i stanovnicima cijelog dubrovačkoj kraja pružati vrhunske medicinske usluge, kao i svugdje gdje smo prisutni”, rekla je Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike. Na čelu Poliklinike Marin Med ostaje ugledni specijalist anesteziolog dr. med. Rikard Lenz, a uz njega ostaje i cijeli medicinski tim.

Croatia Poliklinika u vlasništvu je Croatia osiguranja, vodećeg domaćeg osiguratelja koji posluje u sastavu Adris grupe.