Diners Club Gold kartica – za one koji vode dinamičan stil života

Kartica je namijenjena pojedincima koji rado putuju i vode dinamičniji stil života. Povezuje D Club nagradni program, police osiguranja te razne pogodnosti na putu

170
Diners Club Gold kartica

Erste Card Club (ECC) predstavio je premium Diners Club Gold karticu namijenjenu pojedincima koji rado putuju i vode dinamičniji stil života. Kartica povezuje D Club nagradni program, police osiguranja te razne pogodnosti na putu, a može se zatražiti u cijelosti digitalno na www.diners.hr, bez dostave papirnate dokumentacije i dolaska u poslovnicu. Kartica će se do 31. prosinca ove godine  izdavati bez članarine, a potom će ona iznositi 400 kuna.

D Club nagradnim programom korisnicima se omogućuje povrat potrošenih sredstava učinjenih karticom na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu, uključujući i izravna terećenja, na način da sakupljaju nagradne kune (na jednokratna plaćanja 0,5%, a za plaćanja do 36 rata 1%) kojima mogu umanjiti mjesečni račun Diners Cluba.

Putno osiguranje i osiguranje prtljage

Pored D Club nagradnog programa, korisnici su tijekom putovanja u inozemstvo osigurani policom putnog zdravstvenog osiguranja do 7500 eura, pri čemu tijekom putovanja u inozemstvo mogu koristiti i osiguranje prtljage te osiguranje u slučaju od kašnjenja leta. Usto, redovitim korištenjem kartice mogu ostvariti i pravo na korištenje police osiguranja od posljedica nesretnog slučaja. Kartica im osigurava i pristup u više od 850 Airport Loungeva zračnih luka te korištenje njihovih usluga, a na raspolaganju im je i zaseban broj telefona kontakt centra 01 4929 444.

“Diners Club Gold razvijen je kao rezultat sustavnog praćenja potreba tržišta. Namijenjen je klijentima dinamičnijeg stila života, koji redovito i rado putuju te se tijekom svojih svakodnevnih aktivnosti žele osjećati sigurno. Riječ je o proizvodu od kojeg klijenti unaprijed očekuju da im osigura višu razinu usluge. Kartica donosi pogodnosti tradicionalnih kreditnih kartica, koje klijenti mogu koristiti na mnogo fleksibilniji način. Stoga su im, uz jednokratna i obročna plaćanja na prodajnim mjestima i internetu, na raspolaganju 24/7 usluge aplikacije ECC Mobile, kojima mogu upravljati svojom potrošnjom, D Club nagradni program kojim ih se još više nagrađuje te različite police osiguranja“, rekal je Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba.

Uz navedeno, karticom se na prodajnim mjestima u Hrvatskoj mogu ostvariti i veliki popusti, kao i drugi akcijski uvjeti u sklopu D-Utorak pogodnosti (svakog drugog utorka u mjesecu). Uz osnovnu karticu, prva odobrena dodatna kartica je besplatna za cijelo vrijeme korištenja osnovne Diners Club Gold kartice.