SPAR Hrvatska nakon Koprivnice stigao i u Križevce

Novi supermarket smjestio se u trgovačkom centru. Obuhvaća prodajnu površinu od 1231 četvornog metra, a kupcima će na usluzi biti 23 djelatnika

63
Spar Hrvatska Križevci

SPAR Hrvatska u srijedu je svečano otvorio svoju prvu trgovinu u Križevcima, a ujedno 111. prodajno mjesto u Hrvatskoj. Riječ je o novom SPAR supermarketu na adresi Tadije Smičiklasa 5a kojim je SPAR dodatno proširio svoju prodajnu mrežu.

Novi supermarket smjestio se u trgovačkom centru. Obuhvaća prodajnu površinu od 1231 četvornog metra, a kupcima će na usluzi biti 23 djelatnika.

“U bogatom asortimanu kupci će pronaći proizvode lokalnih proizvođača poput ukusnih čokolada i čokoladnih pralina proizvođača Hedona koje s pažnjom pripremaju osobe s invaliditetom. Proizvodi Hedone u SPAR ponudi nalaze se od 2015. godine, a zahvaljujući ovoj uspješnoj suradnji njihovi proizvodi dostupni su u većem broju gradova. Na policama SPARA mogu se naći i fini domaći kruh i peciva proizvođača Mlinček, kao i bučino ulje uljare Hladnić. U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100 posto domaću svinjetinu te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske”, navodi se u priopćenju tvrtke SPAR Hrvatska.

>>Britanci u trgovački centar u Križevcima ulažu 15 mil. kuna

>>Tehnološki park Križevci: Bivša vojarna – uzletište gospodarstva

“Ponosni smo što, nakon Koprivnice, otvaramo supermarket u Križevcima, čime nastavljamo sa širenjem prodajne mreže na ovom području. U istom smjeru ćemo nastaviti i u budućnosti jer želimo ulagati i širiti se kako bi naše trgovine bile dostupne na što više mjesta i što većem broju naših kupaca“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Križevcima je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sata te nedjeljom od 7 do 15 sati.

>>Postavljena fotonaponska elektrana za križevački tehnološki park

Prilikom otvaranja nove filijale u Križevcima predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska Helmut Fenzl uručio je donaciju Udruzi osoba s invaliditetom Križevci. Donaciju u iznosu od 30.000 kuna primio je predsjednik Udruge Petar Gatarić.