Google u New Yorku otvara svoju prvu fizičku trgovinu

Nova trgovina bit će dio Googleova kampusa u četvrti Chelsea. Iz Google si najavili da će potrošačima u trgovini biti dostupni proizvodi kao što su telefoni Pixel, proizvodi Nest, uređaji Fitbit i drugi

32
google

Američki internetski div Google ovog ljeta otvorit će u New Yorku svoju prvu fizičku trgovinu. Kupci će u njoj moći kupiti i isprobati Googleovu opremu i usluge.

Nova trgovina bit će dio Googleova kampusa u četvrti Chelsea. Iz Google si najavili da će potrošačima u trgovini biti dostupni proizvodi kao što su telefoni Pixel, proizvodi Nest, uređaji Fitbit i drugi. Potrošači će robu moći naručivati i preko interneta te ih preuzeti u novoj trgovini.

Google je u prošlosti već eksperimentirao s manjim trgovinama u kojima su prodavali svoje proizvode.

U najavi otvaranja trgovine iz Googlea su poručili kako će potrošačko iskustvo zbog pandemije biti malo drugačije nego što su kupci navikli. Kako bi se osiguralo zdravlje, dezinfekcija i održavanje razmaka. Osoblje će nekoliko puta dnevno čistiti prostore, broj kupaca u trgovini bit će ograničen. Google će poštivati smjernice lokalnih i državnih vlasti, a mjere će po potrebi prilagođavati.