Jadran d.d.: Zaposlenicima stimulacija od 1000 kn mjesečno za lipanj i srpanj

Jadran d.d. zabilježio je za petinu bolje rezultate poslovanja, uz osjetno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21 posto, a u srpnju 23 posto. Taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu

63
Jadran d.d. Omorika
Jadran d.d. - Hotel Omorika

Crikvenička hotelijersko-turistička tvrtka Jadran d.d. isplatila je svakom zaposleniku stimulativni dodatak na plaću po tisuću kuna neto za lipanj i srpanj, a radnicima u hotelima i kampovima – – ili kako ih se zove “u operacijama” – i dodatnih 6 posto veće plaće za rezultate ostvarene u ta dva ovogodišnja mjeseca glavne turističke sezone.

Odluka je to Uprave Jadrana d.d. kojom se željelo nagraditi zaposlenike za postignute poslovne rezultate na početku ovogodišnje glavne turističke sezone. Unatoč smanjenom broju turista i ostvarenim noćenjima u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na isto razdoblje lanjske godine, koje bilježi cjelokupna hrvatska turistička industrija, Jadran d.d. zabilježio je za petinu bolje rezultate poslovanja, uz osjetno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21 posto, a u srpnju 23 posto. Taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu.

>>Jadran d.d. u iduće tri godine planira 117 milijuna eura kapitalnih ulaganja

“Taj pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzeti u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu. U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna u poboljšanje uvjeta smještaja i komfora za naše goste te podizanje razine usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika”, izjavio je predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris.