Alina Ružić – nova članica Uprave Zagrebačke pivovare

Alina Ružić protekle dvije i pol godine obnašala je funkciju direktorice za pravne i korporativne poslove Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

87
Alina Ružić
Alina Ružić, direktorica za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu i članica Uprave

Alina Ružić imenovana je članicom Uprave Zagrebačke pivovare. Bit će odgovorna za organizaciju, koordinaciju i nadzor cjelokupnog poslovanja službi pravnih i korporatvnih poslova te internih i eksternih postupaka i komunikacija, a na razini regije za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Sloveniju.

U Zagrebačku pivovaru stigla je 2013. godine iz tvrtke Coca-Cola HBC, na poziciju menadžerice za pravne i korporativne poslove. Protekle dvije i pol godine obnaša funkciju direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Dugogodišnjim radom na mnogobrojnim velikim projektima stekla je značajno iskustvo i istaknula se vrhunskim kompetencijama i znanjima.

„Iznimno sam ponosna što sam dio tima Zagrebačke pivovare. Nadam se da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano i da će mi nova pozicija pružiti dodatne mogućnosti za rast i razvoj. Želja mi je svojim iskustvom i odgovornim pristupom doprinijeti daljnjem razvoju Zagrebačke pivovare kao lidera na domaćem tržištu“, istaknula je Ružić.

>>Alina Ružić i Diana Jokić na novim funkcijama u Zagrebačkoj pivovari

Zagrebačka pivovara, kao vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu i član Molson Coorsa, jedne od najvećih pivarskih grupacija na svijetu, kontinuirano ulaže u razvoj ljudskih potencijala te uspješno prepoznaje i priznaje postignuća svojih zaposlenika u svrhu obostranog zadovoljstva.

>>Miroslav Holjevac – novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare