Ivan Bartulović novi član Uprave HT-a zadužen za ljudske resurse

Ivan Bartulović dolazi iz A1 Grupe, gdje je od 2016. godine bio glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji

207
Ivan Bartulović
Ivan Bartulović

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma imenovao je Ivana Bartulovića članom Uprave za ljudske resurse, na razdoblje od tri godine s početkom od 1. ožujka 2019., objavili su iz kompanije.

Ivan Bartulović dolazi iz A1 Grupe, gdje je od 2016. godine bio glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji. Prije toga, od 2010. godine, obavljao je poslove člana Uprave i izvršnog direktora za strateško upravljanje ljudskim potencijalima u CEMEX grupi, za njihove operacije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Dolazak iz konkurentske A1 Grupe

„S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Ivana u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru s višegodišnjim iskustvom u upravljanju promjenama i organizacijskoj transformaciji. Uvjeren sam kako će Ivan, zajedno s HT-ovim timom, doprinijeti daljnjem oblikovanju HT-a kao agilne i moderne kompanije, usmjerene na zadovoljstvo korisnika i daljnji rast“, izjavio je, povodom imenovanja novog člana Uprave, Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Ivan Bartulović diplomirao je poslovnu ekonomiju, a magistrirao financijski menadžment na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Splitu. Školovanje nastavlja u inozemstvu, te MBA studij završava na HHL Leipzig Graduate School of Management (2014. – 2016.) u Njemačkoj te EADA Business School (2014. – 2016.) u Španjolskoj. Tijekom MBA studija, studirao je i na Georgetown University (2016.) u SAD-u te Lingnan University u Kini. Dodatno se usavršavao na Harvard Business School (2014.) na kojoj je specijalizirao područja upravljanja poslovnim transformacijama.

Karijeru je 2006. godine započeo u poslovima financijskog savjetovanja u Privrednoj banci Zagreb, članici INTESA SANPAOLO BANK Grupe.

>>Davor Tomašković 1. travnja odlazi iz Hrvatskog telekoma

Od 01. travnja na čelu HT-a Konstantinos Nempis

Od 1. ožujka 2019. godine, Upravu HT-a čine Davor Tomašković, predsjednik, Daniel Daub, zadužen za financije, Boris Drilo, član Uprave zadužen za tehničke i informacijske funkcije, Nataša Rapaić, zadužena za segment privatnih korisnika, Saša Kramar, zadužen za poslovne korisnike i Ivan Bartulović zadužen za ljudske potencijale.

Od 1. travnja 2019. dužnost predsjednika Uprave preuzima Konstantinos Nempis.