Ivan Jukić novi je član Uprave Pevexa

Ivan Jukić početkom siječnja imenovan je novim članom Uprave tvrtke Pevex, nadležan za sektore marketinga, veleprodaje i ljudskih potencijala

254
Ivan Jukić_Pevex
Ivan Jukić imenovan je novim članom Uprave tvrtke PEVEX, nadležan za sektore marketinga, veleprodaje i ljudskih potencijala.

Nadzorni odbor Pevexa imenovao je Ivana Jukića za člana Uprave od 1. siječnja 2021. godine, na razdoblje od pet godina, objavili su iz kompanije. Kao član Uprave bit će odgovoran za neke od najdinamičnijih sektora – marketing, veleprodaju i ljudske potencijale.

Ivan Jukić se posljednjih osam godina posebno istaknuo u vodno-komunalnom sektoru obnašajući dužnost člana Uprave Vodovoda-Osijek d.o.o. i predsjednika Uprave Hrvatske Grupacije Vodovoda i Kanalizacije (HGVIK).

Također, usporedno s tim, od 2018. obavljao je dužnost direktora Vodovod-Montaže d.o.o., građevinske tvrtke koja izvodi radove na području cijele RH.

„Pevex je pokazao da kao tvrtka može zadržati visoki nivo poslovanja te ostvariti sve svoje planove i u jednoj od najizazovnijih godina iza nas. Stoga mi je iznimna čast što se pridružujem ovom uspješnom timu i vjerujem da ću stečenim znanjem, vještinama i sposobnostima doprinijeti ostvarenju daljnjih ciljeva i uspješnosti poslovanja.“, izjavio je Jukić nakon imenovanja.

>>Renata Duka imenovana je članicom Uprave Pevexa

Pevex trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu trenutno radi oko 2.000 zaposlenika. Unatoč korona krizi 2021. godine u planu je ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara diljem Hrvatske kako bi se ubrzala i dodatno poboljšala suradnja s dobavljačima, a kupcima dodatno pojačala dostupnost proizvoda.

>>Pevex u Slavonskom Brodu otvorio novi prodajni centar s 48 zaposlenih