Renata Duka imenovana je članicom Uprave Pevexa

Renata Duka, mag.iur. pridružila se kompaniji koncem 2016. godine na mjestu pomoćnice predsjednika Uprave za pravne poslove.

184
Renata Duka

Nadzorni odbor Pevexa je na sjednici održanoj 9. listopada 2020. imenovao Renatu Duku za članicu Uprave na razdoblje od pet godina., objavili su iz kompanije.

Renata Duka, mag.iur. pridružila se kompaniji koncem 2016. godine na mjestu pomoćnice predsjednika Uprave za pravne poslove. Imala je značajnu ulogu u ustanovljenju novog ekonomsko-pravnog koncepta poslovanja PEVEXA nakon restrukturiranja, posebno u provedbi strategije nekretnina.

„Iznimno sam zahvalna na ukazanom povjerenju i vjerujem da ću zajedno sa sjajnim timom PEVEXA doprinijeti daljnjem razvoju našeg neprehrambenog maloprodajnog lidera na domaćem tržištu.“, kazala je Duka.

Prije dolaska u Pevex prethodno je tri i pol godine obnašala dužnost pomoćnice ministra pravosuđa. Prije Ministarstva pravosuđa radila je na Trgovačkom sudu u Zagrebu, Visokom trgovačkom sudu Republike Hrvatske i u javnom bilježništvu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, a svoj profesionalni razvoj nadogradila je edukacijskim programima, objavama stručnih radova i predavanjima na stručnim skupovima.

>>Pevex u Slavonskom Brodu otvorio novi prodajni centar s 48 zaposlenih

PEVEX trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu trenutno radi gotovo 2.000 zaposlenika. Unatoč korona krizi planira se i gradnja novih prodajnih centara iduće godine te ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara.