Pevex u Slavonskom Brodu otvorio novi prodajni centar s 48 zaposlenih

Od kraja 2015. godine, koja je zaključna godina poslovanja prethodnog vodstva tvrtke, Pevex je otvorio deset novih prodajnih centara te zaposlio više od 700 novih djelatnika

157
Pevex Slavonski Brod

Trgovački lanac Pevex službeno je otvorio novi prodajni centar u Slavonskom Brodu.  Pevex  je već poslovao u Slavonskom Brodu, no novi je centar na atraktivnijoj lokaciji u Naselju Slavonija II br.4 te zapošljava ukupno 48 djelatnika – pet više u odnosu na stari.

“Nakon otvaranja našeg novog prodajnog centra u Vinkovcima u rujnu ove godine, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar ima bogatiju ponudu koja se prostire na čak 5118 četvornih metara. Ovo je još jedan značajan korak u našoj dugoročnoj strategiji gdje želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15.000 stanovnika”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevexa.

Od kraja 2015. godine (zaključna godina poslovanja prethodnog vodstva tvrtke) Pevex je otvorio deset novih prodajnih centara te zaposlio više od 700 novih djelatnika. Danas ima 26 prodajnih centara, od kojih je 12 u vlasništvu tvrtke, dok je krajem 2015. u vlasništvu bio samo jedan.

Unatoč krizi planira se i gradnja novih prodajnih centara iduće godine te ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara.

Za logistički centar u Zagrebu 300 mil. kuna

“U 2021. planiramo otvaranje dva nova centra, u Požegi i Poreču. Također, pokrećemo i poslovni model dostavnih centara. Dva takva centra planiramo otvoriti već do kraja ove godine – jedan do 500 ćetvornih metara i drugi do 1000 četvornih metara. U 2021. otvorit ćemo ih u nizu gradova. Gospić, Ogulin, Otočac, Zabok, Krapina i Knin su već oglašene lokacije gdje tražimo zakupodavce, no i druge dolaze u obzir. Kruna nove razvojne faze Pevexa je veliki logistički i distributivni centar nadomak Zagreba. Vrijednost te investicije je 300 milijuna kuna, a za realizaciju tražimo zemljište veličine 200.000 četvornih metara”, najavio je Lovrinčević.

Do kraja godine Pevex će u studenom otvoriti i novi prodajni centar u Makarskoj. Kao i u Slavonskom Brodu, poslovanje će biti preseljeno iz postojećeg prodajnig centra u novi.

>>Pevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima vrijedan 40 mil. kuna