Jasmina Tofant novo pojačanje tvrtke Sedam IT

Jasmina Tofant diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i završila multidisciplinarni poslijediplomski studij Work and Health na Sveučilištu u Maastrichtu

217
Jasmina Tofant

Tvrtka Sedam IT nastavlja s trendom zapošljavanja: menadžmentu se pridružila Jasmina Tofant koja će voditi sektor ljudskih potencijala. S više od 100 zaposlenika u svim uredima diljem Hrvatske, Sedam IT prepoznaje važnost kontinuiranog upravljanja ljudskim potencijalima kao ključnog faktora za uspješan razvoj kompanije.

Jasmina Tofant diplomirala je psihologiju pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te potom završila multidisciplinarni poslijediplomski studij Work and Health pri University of Maastricht, Nizozemska. Iz osobnog interesa za rad s ljudima, 2012. upisuje edukaciju za Gestalt terapeuta IGW Instituta u Zagrebu, koja svojim jedinstvenim pristupom, između ostalog, pomaže pojedincima pri uspostavljanju ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

Međunarodno i domaće iskustvo

S gotovo 12 godina radnog iskustva u vodećim domaćim i međunarodnim kompanijama, komplementarnim znanjima potrebnim za današnja moderna radna mjesta, Jasmina će odgovarati na sve izazove brzorastućeg kolektiva kakav je Sedam IT, navodi se u priopćenju. Jasmina kontinuirano radi na osobnom i profesionalnom razvoju, te pohađa brojne edukacije iz područja psihologije i ljudskih potencijala.

“Izuzetno nam je drago što je naš tim bogatiji za osobu koja će u njega donijeti nova znanja i vještine. Iskustvo koje Jasmina posjeduje, stečeno kroz njenu široku edukaciju i dugogodišnji rad u različitim industrijama, osnažuje naše organizacijske vrijednosti i kulturu, te nam, vjerujemo, osigurava snažnu podršku za ostvarenje naše strategije i ciljeva. Jasmini želimo dobrodošlicu i puno zajedničkih uspjeha”, istaknula je Irena Kevo, članica Uprave Sedam IT-ja.