Josipa Parać Bistrović nova članica Uprave Allianz Hrvatska

Josipa Parać Bistrović bit će nadležna za upravljanje proizvodima, a funkciju će službeno početi obnašati 3. ožujka 2023. godine s mandatom u trajanju od 3 godine

55
Josipa Parać Bistrović

Nadzorni odbor Allianz Hrvatska donio je odluku o imenovanju Josipe Parać Bistrović novom članicom Uprave Allianz Hrvatska. Bit će nadležna za upravljanje proizvodima, a funkciju će službeno početi obnašati 3. ožujka 2023. godine s mandatom u trajanju od 3 godine.

Josipa Parać Bistrović svoju je profesionalnu karijeru u Allianzu započela 2004. godine u Sektoru za računovodstveno administrativnu podršku i financije, a od 2013. godine prelazi na vodeće pozicije vezane za proizvode obnašajući funkcije direktorice razvoja neživotnih osiguranja, direktorice za osiguranje motornih vozila, a potom direktorice Sektora neživotnih retail osiguranja na kojoj je bila sve do imenovanja članicom Uprave za proizvode. Tijekom proteklih godina vodila je i aktivno sudjelovala u nizu strateških projekata koji su bili od velikog značaja za Društvo i time svojim radom doprinijela rastu Allianza na domaćem tržištu.

“Veliko mi je zadovoljstvo biti imenovana novom članicom Uprave i zahvaljujem Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju. Kao članica Uprave doprinijet ću daljnjem razvoju inovativnih i jedinstvenih proizvoda osiguranja kako bi našim klijentima pružili što kvalitetniju uslugu. Veselim se svim poslovnim izazovima i uspjesima koji su pred nama.” – izjavila je Josipa Parać Bistrović povodom imenovanja.

Parać Bistrović se tako pridružila dosadašnjoj Upravi koju čine predsjednik Daniel Matić te članovi Marijana Jakovac i Slaven Dobrić. Allianz na hrvatskom tržištu osiguranja bilježi stalan rast, a o uspješnosti i prepoznatljivosti ovog brenda govori i činjenica da su u prošloj godini ostvarili rekordne poslovne rezultate u Hrvatskoj, ali i na razini cijele Grupe i time učvrstili svoju poziciju jedne od najvećih i najpouzdanijih globalnih financijskih institucija na svijetu.