Liana Keserić nova predsjednica Uprave RBA

Liana Keserić bila je članica Uprave nadležna za operativno poslovanje, IT i organizaciju i upravljanje procesima i projektima, a nakon ostavke Michaea Muellera imenovana je za vršiteljicu dužnosti predsjednice Uprave u prijelaznom razdoblju

193
Liana Keserić
Liana Keserić

Liana Keserić imenovana je za predsjednicu Uprave Raiffeisen banke. Odluku RBA o imenovanju nove predsjednice Uprave potvrdila je Hrvatska narodna banka sredinom svibnja 2020.

Njen prethodnik na poziciji predsjednika Uprave Michael Müller podnio je u siječnju neopozivu ostavku vezano uz negativnu percepciju javnosti oko pozivnog natječaja za odabir PR agencije u kojem je navodno pisalo kako bi agencija, između ostalog, trebala “vršiti pritisak na Ustavni i druge sudove u Hrvatskoj”.

Nakon Muellerove ostavke kao vršiteljica dužnosti u prijelaznom razdoblju poziciju predsjednika Uprave preuzela je Liana Keserić, koja je sada i službeno imenovana punopravnom predsjednicom Uprave.

>>Ostavka predsjednika uprave RBA!

U gotovo 20 godina rada u RBA Keserić je detaljno upoznala sve segmente poslovanja i organizacije. Na novoj čelnoj poziciji nastavit će s provođenjem svoje misije: brige za ljude — i djelatnike i klijente.

Bila je članica Uprave nadležna za operativno poslovanje, IT i organizaciju i upravljanje procesima i projektima.

Fokus svoje liderske funkcije Liana stavlja na osobni pristup svakom klijentu. Stoga su prethodni i naredni period usmjereni na olakšavanje svih procesa za klijente i djelatnike. U tome ključna uloga pripada pojednostavljenoj komunikaciji i ljudskom pristupu svakom klijentu.

“Trudimo se biti banka koja ljudima olakšava sve vezano uz njihov novac. Kroz podršku i jasnoću, nastojimo da klijenti osjete da je RBA njihovo mjesto, gdje stvarni ljudi rade za stvarne ljude”, poručila je Liana Keserić.