Mladen Veber dopredsjednik Uprave Stanić Grupe

Od 1996. Mladen Veber bio je na strateškim pozicijama vezanima za distribuciju, prodaju te upravljanje robnim markama i međunarodnim tržištima u Atlantic Grupi, a od 2006. bio je član Uprave te kompanije

338
Mladen Veber

Mladen Veber preuzeo je 1. siječnja poziciju dopredsjednika Uprave Stanić Grupe. Posljednjih dvadesetak godina Veber je svoju poslovnu karijeru gradio u Atlantic grupi. Od 1996. bio je na strateškim pozicijama vezanima za distribuciju, prodaju te upravljanje robnim markama i međunarodnim tržištima, a od 2006. do 2018. djelovao je kao član Uprave Atlantic grupe.

“Novi izazovi su ono što me uvijek pokretalo u poslovnom smislu. Stanić grupa ima velike planove u 2020. godini za daljnje širenje svojeg poslovanja u obliku novih akvizicija i preuzimanja, ali i osvajanja novih tržišta”, ističe u priopćenju Mladen Veber, koji je siguran da će njegovo znanje upravljanja strateškim procesima i dosadašnje poslovno iskustvo pridonijeti Stanić grupi u ostvarivanju novih ciljeva.

Stanić grupa djeluje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a sastoji se od osam tvrtki koje djeluju na području proizvodnje, distribucije i prodaje alkoholnih i bezalkoholnih pića, tehničke robe i duhana, te u medijskom segmentu.

Stanić Beverages, hrvatski ogranak grupe, vlasnik je branda Juicy, jednog od vodećih brendova u kategoriji sokova i ostalih proizvoda od voća u regiji. Proizvodni pogon nalazi se u Jastrebarskom, odakle se opskrbljuju zemlje Europske unije.

U prošloj godini Stanić Grupa ostvarila je rekordan promet, veći od tri milijarde kuna.