Lejla Zukić-Krivdić
Lejla Zukić-Krivdić,, direktorica tvrtke Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina

Lejla Zukić-Krivdić od srijede 15. veljače nova je direktorica tvrtke Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Na toj poziciji naslijedit će Ivana Vidakovića koji karijeru nastavlja u Microsoftu na poziciji direktora Sektora za digitalnu transformaciju u klasteru Multicountry koji obuhvaća 15 zemalja u Centralnoj i istočnoj Europi, priopćeno je iz tvrtke.

Zukić-Krivdić na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktora prodaje Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina gdje je u posljednje tri godine ostvarila kontinuirani rast poslovanja, razvijajući kapacitete Microsoft partnera s ciljem omogućavanja digitalne transformacije kod korisnika te povećanja poslovne konkurentnosti ne samo na hrvatskom tržištu već i šire.

Prije ove pozicije Zukić–Krivdić je svoje sposobnosti vođenja i upravljanja timovima dokazala na poziciji direktora Microsoft Bosna i Hercegovina tijekom čega je pozicionirala tvrtku kao tržišnog lidera i nezaobilazan izbor kako IT tvrtki, tako i javnog i privatnog sektora.

Na novoj poziciji Lejla Zukić-Krivdić će nastaviti dosadašnju strategiju tvrtke, pružanje pomoći vezano uz ubrzanje digitalne transformacije gospodarstva i javnog sektora i društva u cjelini.