Gartner: XMPie – lider u kategoriji softvera za komunikaciju s klijentima

Istraživanje Magic Quadrant tvrtke Gartner obuhvatilo je 15 ponuđača softvera za komunikaciju s korisnicima

26
gartner istraživanje_Magic Quadrant

Tvrtka XMPie, dio kompanije Xerox, proglašena je liderom Gartnerovog istraživanja Magic Quadrant 2017. u kategoriji softvera za komunikaciju s korisnicima (CCM).

U istraživanju je ocjenjivano 15 CCM prodavatelja i to prema cjelovitosti njihove vizije i sposobnosti izvršavanja usluga.

Gartner u izvješću navodi da su CCM alati iz onih koji podržavaju statički ispis i jednosmjerno emitiranje prerasli u alate za stvaranje dinamične višekanalne komunikacije na zahtjev.
XMPie softver pomaže tvrtkama da moderniziraju komunikaciju s korisnicima, podržava višekanalnu dvosmjernu  komunikacijom koja obuhvaća ispis, digitalne, društvene i mobilne kanale.

Jacob Aizikowitz, predsjednik tvrtke XMPie, istaknuo je da je riječ o „jedinstvenoj integraciji ispisa i digitalnih alata“ koja korisnicima omogućuje „zanimljivu i nezaboravnu jedan-na-jedan marketinšku komunikaciju“.
“Sjedinjenjem personalizacije medija i marketinške automatizacije s analitikom u platformu sve-u-jedan pružamo pravo rješenje jedan-na-jedan u jednom”, dodao je  Aizikowitz.