Nataša Kapetanović nova predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska

Nataša Kapetanović preuzela je predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska d.d.. Dosadašnji predsjednik Uprave, Igor Pureta, nastavit će raditi kao savjetnik za prodaju i marketing u okviru GRAWE Grupe

122
Nataša Kapetanović,
Nataša Kapetanović, predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Nataša Kapetanović preuzela je predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska d.d., objavili su danas iz kompanije. Za novog člana Uprave zaduženog za prodaju i marketing imenovan je Hrvoje Grčić,. Na ovu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje GRAWE Hrvatska. Adriana Tomić ostaje na poziciji članice Uprave, a kao i do sada, bit će odgovorna za financijsko poslovanje te operativne i logističke procese Društva.

Nataša Kapetanović , dipl. ing. matematike, ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama. U Upravi GRAWE Hrvatska d.d. je od 2010. godine.

„Osjećam veliku čast i zahvalnost za poziciju koja mi je ponuđena i istovremeno veliku odgovornost prema kolegama u Upravi, svim našim zaposlenicima, institucijama i posebno prema našim postojećim i budućim korisnicima. Uvažavanje potreba korisnika i pouzdana zaštita njihovih vrijednosti je temelj našeg poslovanja, naša misija. Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude“, istaknula je Nataša Kapetanović, nova predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

>>GRAWE Hrvatska: U 2018. rast zaračunate premije 4,5 posto

Hrvoje Grčić novi član Uprave zadužen za prodaju i marketing

Hrvoje Grčić preuzima mjesto člana Uprave zaduženog za prodaju i marketing. U protekle 4 godine, na poziciji direktora za agencijsku prodaju u Društvu, značajno je unaprijedio taj prodajni kanal. Grčiću je ovo prva pozicija u Upravi, no dosadašnje 15-godišnje iskustvo u rukovođenju prodajom te poznavanje sustava GRAWE-a nedvojbeno će doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

„GRAWE Hrvatska d.d. poduzeće je s uvjerljivom vizijom, golemim mogućnostima i izvrsnim zaposlenicima i iznimno sam ponosan što me Nadzorni odbor imenovao za novog člana Uprave. Iako nova pozicija nosi još veću odgovornost i sigurno neke nove izazove, ona donosi i nove prilike i mogućnosti, još aktivnije sudjelovanje u razvoju prodaje i drugih vitalnih procesa Društva te još intenzivniju suradnju na razini Uprava zemalja članica koncerna“, rekao je Hrvoje Grčić.

Nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska d.d. Igor Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga. Njegov prijedlog da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave, s istekom mandata 3. travnja 2019., Nadzorni odbor kompanije odobrio je na sjednici održanoj 4. veljače 2019.

Igor Pureta  nastavit će raditi kao savjetnik za prodaju i marketing u okviru GRAWE Grupe.