Nikolina Cvitanović nova članica Uprave KentBank

Kao nova članica Uprave KentBank Nikolina Cvitanović će biti odgovorna za područje upravljanja i kontrole rizika i sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma

83
Nikolina Cvitanović
Nikolina Cvitanović, KentBank [Izvor: KentBank]

Savjet Hrvatske narodne banke potvrdio je Nikolinu Cvitanović novom članicom Uprave KentBank odgovornom za rizike. Nikolina Cvitanović pridružuje se dosadašnjoj Upravi koju čine Dr. Hasan Ecesoy kao predsjednik te Damir Brkić i Aleksandra Cvetković kao članovi Uprave.

Nikolina Cvitanović karijeru je gradila u Zagrebačkoj banci u kojoj je tijekom 12 godina stekla bogato iskustvo u području rizika, upravljanja proizvodima i kartičnog poslovanja. KentBanci se pridružila početkom 2021. godine kao direktorica Sektora za upravljanje rizicima. Diplomirala je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je završila Executive MBA na COTRUGLI Business School.

Kao nova članica Uprave KentBank Nikolina će biti odgovorna za područje upravljanja i kontrole rizika i sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma.

“Iako su rizici funkcija koja je rijetko direktno vidljiva klijentima, važna smo karika koja pomaže u održivom i ispravnom strukturiranju transakcije, što je svakako bitno za naše klijente, posebno u slučaju investicija. Naše kompetencije donose rješenje i kada sve ne ide po planu, kada je izuzetno bitno kako restrukturirati obaveze ili definirati načine otplate. U proteklih godinu i pol dana koliko sam u KentBanci značajno smo osnažili tim i procese, a veselim se da ću kao članica Uprave zajedno sa svojim timom nastaviti podržavati ostvarivanje ambicija naše banke u daljnjem rastu i rezultatima“, izjavila je Nikolina Cvitanović.

“Zadovoljstvo mi je što nam se Nikolina pridružuje u Upravi, posebice jer se radi o menadžerici koji ima veliko iskustvo u području upravljanja korisničkim iskustvom te upravljanja rizicima. Njezino bogato iskustvo, znanje i stručnost u području rizika te odlično poznavanje bankarske industrije i tržišta dodatno osnažuje naš tim i pridonosi uspješnom provođenju naše strategije u kojoj naglasak stavljamo na personalizirani pristup klijentima i vrhunsku uslugu“, izjavio je Hasan Ecesoy, predsjednik Uprave.