Sabine Usaty od 1. svibnja na čelu Uprave Uniqa osiguranja

Na mjesto predsjednice Uprave Uniqa osiguranja dolazi s pozicije izvršne savjetnice Uniqa grupe i članice uprave za klijente i tržište Uniqa Österreich Versicherungen AG u Beču

31
Sabine Usaty

Sabine Usaty imenovana je 1. svibnja predsjednicom Uprave Uniqa osiguranja. Iza sebe ima više od 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama.

Sabine Usaty u Uniqa grupi zaposlena je od 2006. godine. Na mjesto predsjednice Uprave Uniqa osiguranja dolazi s pozicije izvršne savjetnice Uniqa grupe i članice uprave za klijente i tržište Uniqa Österreich Versicherungen AG u Beču. Sabine već ima iskustvo rada u Hrvatskoj budući da je od 2001. do 2006. godine vodila Porsche Leasing Hrvatska.

Odobrenje HANFA-e za obavljanje dužnosti članice uprave Uniqa osiguranj za mandat u trajanju od tri godine od dana imenovanja dobila je u ožujku.

“Ponosna sam što se pridružujem iskusnom i stručnom timu Uniqa Hrvatska. U narednom razdoblju usredotočit ćemo se na unaprjeđenje poslovnih procesa kako bismo ih u potpunosti prilagodili klijentima čije potrebe i zahtjeve neprestano pratimo i uvažavamo. Cilj nam je pružiti izvrsno korisničko iskustvo kroz jednostavne i inovativne proizvode koji će poboljšati život i dobrobit naših klijenata“, izjavila je Sabine Usaty, predsjednica Uprave Uniqa osiguranja.

Početkom veljače objavljeno je da je bivša predsjednica Uprave Uniqa osiguranja Saša Krbavac preuzela čelnu poziciju u Uniqa neživotnom osiguranju u Srbiji.