Saša Kramar 1.siječnja odlazi iz Hrvatskog Telekoma

"Tijekom 13 godina karijere u HT Grupi imao sam priliku obnašati ključne upravljačke pozicije te sam uvijek nastojao pružiti maksimum za kompaniju. Zahvalan sam za sve mogućnosti koje su mi pružene, a najviše na dragim ljudima s kojima sam godinama radio" izjavio je Kramar

449
Saša Kramar
Saša Kramar

Član Uprave Hrvatskog Telekoma (HT) i glavni direktor za poslovne korisnike Saša Kramar podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan HT Grupe, izvijestili su u petak iz te telekomunikacijske kompanije.

Ostavka stupa na snagu 1. siječnja iduće godine, a Kramar poručuje da je došlo vrijeme za promjenu i nove izazove.

“Tijekom 13 godina karijere u HT Grupi imao sam priliku obnašati ključne upravljačke pozicije te sam uvijek nastojao pružiti maksimum za kompaniju. Zahvalan sam za sve mogućnosti koje su mi pružene, a najviše na dragim ljudima s kojima sam godinama radio” izjavio je Kramar.

Saša Kramar rođen je 1968. u Čakovcu. Karijeru je počeo graditi u AppleCentru Novel, gdje je radio deset godina od čega je sedam godina bio glavni direktor. U Iskon dolazi 2000., najprije na mjesto direktora prodaje, da bi 2002. postao član Uprave zadužen za prodaju, marketing, odnose s korisnicima te odnose s javnošću. Na Glavnoj skupštini u listopadu 2005. imenovan je članom Uprave na mandat od 5 godina.

>>Davor Tomašković 1. travnja odlazi iz Hrvatskog telekoma

>>Hrvoje Išek 1. studenog odlazi iz Combisa

Nakon što je u svibnju 2006. HT preuzeo Iskon Internet d.d., Saša Kramer je u lipnju 2007. imenovan predsjednikom kompanije. Mandat predsjednika Uprave Iskona produžen mu je 2011. i 2014. godine.
Kramar je u Upravu HT-a imenovan prvi put 1. lipnja 2016. godine s položaja predsjednika Uprave Iskon Interneta, a mandat mu je obnovljen u lipnju ove godine.

Tijekom višegodišnjeg rada u HT Grupi stjecao  je iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanima uz prodajno rukovođenje, strateški menadžment  i upravljanje odnosima s korisnicima.

Predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis zahvalio je Kramaru na suradnji i doprinosu sveukupnoj poslovnoj transformaciji koju je unio u kompaniju u ključnim područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima, te mu zaželio sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima.