Schneider Electric imenovao tri nova direktora za područje Hrvatske

Denis Cedilak imenovan je za direktora marketinga, Antonio Obratov za direktora sektora Energetike, a Tomislav Ščrbak za direktora prodaje sektora Industrija i integratori

101
Tomislav Ščrbak, Antonio Obratov i Denis Cedilak

Kompanija Schneider Electric imenovala je tri nova direktora za područje Hrvatske i to u sektorima Industrija i integratori, Energetika i Marketing.

  • Na poziciju direktora marketinga promoviran je Denis Cedilak, koji je osim za tržište Hrvatske, zadužen i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
  • Na poziciju direktora prodaje sektora Industrija i Integratori imenovan je  Tomislav Ščrbak, a bit će zadužen za dva tržišta – Hrvatsku i Sloveniju.
  • Na poziciju direktora sektora Energetike za tržišta Hrvatske i Slovenije. imenovan je i Antonio Obratov

Denis Cedilak

Denis Cedilak na novu poziciju dolazi s mjesta voditelj marketinga za prodajne kanale, na kojem je bio od ožujka 2019.

“Moj poslovni cilj i zadatak na novoj poziciji je zajedno s timom implementirati marketinšku strategiju te još više ubrzati digitalnu transformaciju. Ovo imenovanje mi omogućuje da na pravi način iskoristim iskustvo i znanje koje sam stekao na prethodnoj poziciji uz iskustvo iz drugih industrija i da kao kompanija i dalje radimo na poboljšanju korisničkog iskustva koje je strateška vizija naših ulaganja i akcija”, rekao je Denis Cedilak te nadodao kako će marketinške aktivnosti razvijati u skladu s učestalim promjenama koje se događaju na tržištu.

Tomislav Ščrbak

Nakon šest godina provedenih u različitim divizijama unutar kompanije, Tomislav Ščrbak novi je direktor prodaje sektora Industrija i integratori. Bit će zadužen za hrvatsko i slovensko tržište.

“Jedan od strateških ciljeva našeg sektora je razvijanje partnerske mreže naših kupaca, jer osim vrhunskih rješenja, prava snaga Schneider Electrica je u partnerima s kojima možemo ponuditi kompletna pametna rješenja za sve industrijske segmente, te time olakšati praćenje i nadzor postrojenja”, poručio je Tomislav Ščrbak povodom imenovanja. Dodao je kako će kompanija posebno promicati inovativna IoT rješenja s ciljem povećanja efikasnosti i praćenja proizvodnih pogona s naglaskom na integraciju kibernetičke sigurnosti.

Antonio Obratov

Antonio Obratov nakon pozicije voditelja ključnih kupaca promoviran je u poziciju direktora Energetike za tržišta Hrvatske i Slovenije.

“U Schneider Electricu imamo jasan cilj nastavka stvaranja povezanih tehnologija koje preoblikuju industriju, te povećavaju efikasnost kroz cijeli elektroenergetski sektor, od najjednostavnijih do složenih operativnih rješenja. Kao najveće izazove u narednom periodu vidim stabilizaciju tržišta, promjenu načina rada i razmišljanja te osiguranje održivog i zelenog poslovanja”, zaključio je Antonio Obratov.