Slaven Samardžić direktor Prodaje Raiffeisen Leasinga

Raiffeisen timu pridružuje se 2003. kao menadžer kreditnih rizika unutar Sektora za upravljanje rizicima, a potom je obavljao niz dužnosti. Posljednja u nizu bila je direktor prodaje unutar Raiffeisen Leasing društva na koju je imenovan krajem 2018. godine

u 17:10 Zadnja izmjena: 14.01.2019 u 15:48
46
Slaven Samardžić
Slaven Samardžić

Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) dobio je kadrovsko pojačanje unutar svoga tima Prodaje, te od nedavno funkciju direktora Prodaje obnaša Slaven Samardžić.

Nakon što je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu, na istom fakultetu završio je i poslijediplomski znanstveni studij. Profesionalnu karijeru započeo je u bankarskom sektoru, 1998. u Splitskoj banci d.d. kao samostalni financijski zastupnik za srednje i velike tvrtke, da bi se zatim 2001. godine zaposlio u Erste & Steiermärkische banci d.d. gdje je obnašao razne funkcije – od financijskog zastupnika za pravne osobe, zatim analitičara za tržišne rizike te specijalista za kontrolu portfelja.

Raiffeisen timu pridružuje se 2003. godine kao menadžer kreditnih rizika unutar Sektora za upravljanje rizicima, a potom i kroz razne funkcije od voditelja tima/odjela do direktora Direkcije poslovanja sa stranim poduzećima unutar Sektora za poslovanje s pravnim osobama, da bi u konačnici bio imenovan direktorom prodaje unutar Raiffeisen Leasing društva krajem 2018. godine.

Slaven Samardžić pohađao je i završio brojne programe usavršavanja i edukacije kako izvan tako i unutar Raiffeisen Bank International (RBI) Grupe, te se ističe bogatim poslovnim iskustvom u bankarskoj i općenito financijskoj industriji, poznavanju tržišta, proizvoda i potreba klijenata te će to, zajedno s upravljačkim vještinama i energijom koju donosi, doprinijeti još boljem poslovanju te dodatnim osnaživanjem tržišne pozicije Raiffeisen Leasinga.