Nova Magenta 1 Business omogućava bržu digitalizaciju malih i srednjih tvrtki

Magenta 1 Business je platforma koja objedinjava fiksne, mobilne i informatičke usluge te opremu potrebnu za rad u poduzeću čime korisnicima olakšava i ubrzava samo poslovanje

u 13:03 Zadnja izmjena: 28.09.2018 u 13:04
91
Dean Krušić (HT), Rebeka Belavić (HT), Jerko Dumanić (HT), Žakline Troskot, Saša Kramar (HT) i Ivan Kuhar (HT)

Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu Magenta 1 Business ponudu koja će malim i srednjim poduzetnicima pružiti mogućnost da bolje i brže digitalizaciju svoj ured i poslovanje.

Riječ je o platformi koja objedinjava fiksne, mobilne i informatičke usluge te opremu potrebnu za rad svakom poduzeću. Na taj način ona mogu potpuno digitalizirati svoj ured na jednom mjestu, što znatno olakšava i ubrzava samo poslovanje.

„Nova Magenta 1 Business digitalizira male i srednje tvrtke na najbržoj i najkvalitetnijoj mreži u Hrvatskoj. Kroz jednostavnije i još bogatije ponude i mjesečni poticaj, opremamo digitalne urede i tvrtke diljem Hrvatske te na taj način reinvestiramo natrag u digitalizaciju. Takvim pristupom Hrvatski Telekom još jednom potvrđuje svoju poziciju najboljeg partnera malim i srednjim poduzetnicima“, izjavio je Saša Kramar, član Uprave i glavni operativni direktor za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma, na predstavljanju usluge.

Nova usluga na tržištu – Magenta 1 Bonus

Osim poboljšanih mobilnih i fiksnih paketa, nova Magenta 1 Business ponuda pruža posebnu novost na tržištuMagenta 1 Bonus. Radi se o iznosu koji korisnik ima na raspolaganju svaki mjesec i koji može iskoristiti za neku od informatičkih usluga po vlastitom izboru – za najam opreme, sustav za pohranu i obradu podataka (Mini CRM), Microsoft Office 365, antivirusnu zaštitu, fiskalizaciju, Cloud Fax i dr. Tako korisnik, bez dodatnih troškova, može jednostavno isprobati nove usluge i uvjeriti se u koristi koje one donose za njegovo poslovanje.

Istovremeno korisnicima je na raspolaganju i stručno vodstvo u odabiru informatičkih usluga kada je to potrebno, a instalacija, 24/7 podrška i eventualni popravci su uključeni u mjesečnu naknadu. Taj cjeloviti pristup čini ključnu razliku i značajno ubrzava proces digitalizacije poduzeća s nekoliko godina na nekoliko mjeseci, poručuju iz Hrvatskog Telekoma.

Fiksni i mobilni paketi prilagođeni poslovnim korisnicima

Predstavljena su i tri nova fiksna paketa prilagođena različitim potrebama poduzetnika – BASIC paket s osnovnom brzinom od 20Mb/s za poduzetnike s jednostavnim telekomunikacijskim potrebama te dva BUSINESS paketa s uključenom brzinom do 100Mb/s i dodatnim sigurnosnim elementima poput 4G Backupa, Internet zaštite i Sigurnosne pohrane podatka.

„U Business pakete uvodimo i novi profesionalni ruter, koji omogućava veći domet i brzinu WIFI mreže te siguran i pouzdan rad uz veći broj priključenih uređaja, kazao je Ivan Kuhar, direktor odjela za ponudu poslovnim korisnicima

Kreirana je i nova mobilna ponuda s pet tarifa koja pokriva potrebe poslovnih korisnika, od zaposlenika s osnovnim potrebama pa do vlasnika poduzeća koji učestalo putuju ili posluju s međunarodnih partnerima.

Tako tarifa EXECUTIVE nudi neograničene razgovore unutar Hrvatske i prema cijeloj EU, dodatne minute za razgovore prema regiji te ima uključeno 300GB za surfanje na mobilnom uređaju. Novost u mobilnoj ponudi su i fleksibilni paketi podatkovnog prometa, koji omogućavaju da korisnici svaki mjesec unutar odabrane tarife mogu birati iznos GB koji im je potreban za nesmetano poslovanje.

Portal Moj Telekom Poslovni za jednostavno upravljanje uslugama

Predstavljen je i potpuno novi portal Moj Telekom Poslovni, koji omogućava korisnicima jasan pregled te jednostavno i brzo upravljanje svim uslugama i računima online putem pametnih telefona, laptopa i tableta. Osim što jednostavno mogu uključiti novu uslugu ili primjerice dodati novog zaposlenika kao korisnika, u slučaju poteškoća moguća je online prijava smetnje i praćenje njenog rješavanja u realnom vremenu.