Grad Rijeka raspisao natječaj za zakup 31 poslovnog prostora

Rok za dostavu ponuda je do 28. ožujka do 15.30 sati. Pisana prijava za sudjelovanje na licitaciji s prilozima može se dostaviti osobno ili preporučenom pošiljkom, u zatvorenoj omotnici

24
Grad Rijeka svakih 4 do 5 tjedana objavljuje natječaj za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora u vlasništvu Grada [Izvor: Rijeka.hr]

Grad Rijeka objavio je natječaj za davanje u zakup 31 poslovnog prostora u vlasništvu grada. Većina lokacija je u centru grada, a dio njih na Brajdi, Mlaki, Sušaku, Zametu, Belvederu, Potoku.

Rok za dostavu ponuda je do 28. ožujka do 15.30 sati. Pisana prijava za sudjelovanje na licitaciji s prilozima može se dostaviti osobno ili preporučenom pošiljkom, u zatvorenoj omotnici. Pogledajte popis prostora koji se nude u zakup.

Slobodni poslovni prostori koje Grad Rijeka daje u zakup oglašavaju se svakih četiri do pet tjedana. U natječaju su za svaki slobodni poslovni prostor prikazani najvažniji podaci: površina, početna cijena, jamčevina, djelatnsoti koje su dozvolje u prostoru, način javnog nadmetanja, procedura ugovaranje i vrijeme početka obavljanja djelatnosti.

Uvid u popis slobodnih i zakupljenih poslovnih prostora dostupan je u online Registru objekata poslovne namjene koji se svakodnevno ažurira, i kojim upravlja Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom.

Detaljne uvjete natječaja možete pogledati na internetskim stranicama Grada Rijeke.