Zagrebačka banka prodaje četiri atraktivne nekretnine

Zagrebačka banka zbog preseljenja na nove lokacije prodaje četiri atraktivne nekretnine u Zagrebu, Zadru, Rovinju i Koprivnici

200
Zagrebačka banka nekretnine

Zagrebačka banka zbog preseljenja na nove lokacije prodaje četiri atraktivne nekretnine u Zagrebu, Zadru, Rovinju i Koprivnici.

U Zadru se prodaje poslovni prostor u Ulici Brne Karnarutića 13, u najužem središtu grada, na Poluotoku. Prostor je površine 378,72 četvorna metra.

U Rovinju se prodaju dvije nekretnine u Ulici Giordana Paliage 1. Nekretnine se nalaze u poslovnoj zgradi u središtu grada, na početku rive i s pogledom na more. Poslovni prostor u prizemlju je okvirne površine 134 četvorna metra, a površina prostora na prvom katu je oko 150 četvornih metara.

U Koprivnici se prodaje poslovni prostor u Ulica Ivana Meštrovića bb. Nalazi se u poslovnoj zgradi u rezidencijalnom dijelu Koprivnice, u ulici koja spaja autobusni i željeznički kolodvor s najužim centrom grada. udaljenim 1000 m. Poslovni prostor u prizemlju je površine 268,92 četvorna metra.

U Zagrebu se prodaje samostalna dvorišna poslovna zgrada smještena u samom centru grada, u Palmotićevoj ulici. Zgrada im tri etaže – podrum, prizemlje i kat – a ukupna raspoloživa površina je 381,51 četvorni metar.

Podrobnije informacije dostupne su na internetskim stranicama Zagrebačke banke.