Online modna trgovina Answear ulazi na hrvatsko tržište

Answear nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 400 poznatih svjetskih marki te više od 94.000 proizvoda. Među njima su brojne popularne i poznate sportske marke, kultne marke jeansa, ali i premium modne marke kao što su Diesel, Guess, Tommy Hilfinger

122
Answear

Netom što je češka online trgovina namještajem Bonami objavila da ulazi na hrvatsko tržište, isto je objavila i poljska online modna trgovina Answear, jedna od vodećih europskih internetskih platformi za kupovinu odjeće. Answear je aktivan od 2011. i nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 400 poznatih svjetskih marki te više od 94.000 proizvoda. Među njima su brojni popularni i poznati brendovi, sportske marke, kultne marke jeansa, ali i premium modne marke kao što su Diesel, Guess, Tommy Hilfinger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry i mnogi drugi.

Brend je prisutan u osam zemalja – Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Grčkoj – a od sada je tu i za hrvatske kupce kojima garantira dostavu do vrata u roku od 24 sata.

Povodom lansiranja brenda na hrvatsko tržište cijene odjeće, obuće i modnih dodataka bit će snižene do kraja listopada.

Dolaskom u Hrvatsku predstavljena je i nova kampanja Lifespiration Starts Here koja je inicirana uvođenjem kolekcije answear.LAB Girl Power. Kolekciju su kreirale žene za žene, te manifestira ženske snage i hrabrosti.

Uz poznate svjetske brandove Answear u ponudi ima i vlastitu liniju odjeće pod brendom answear.LAB. Dizajneri i dobavljači linije answear.LAB inspiraciju traže u svijetu umjetnosti, kulture, književnosti i filma, a linija se oslanja na potencijal lokalnih tvornica, malih tvornica i nezavisnih dizajnera. Sve je proizvedeno od održivih i ekoloških materijala.