Pevex najavio otvaranje prodajnog centra u Križevcima

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih Pevexovih prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice bit će omogućena kupovina kompletnog asortimana iz sedam prodajnih programa

222
prodajni centri Pevexa

Tvrtka Pevex d.d. najavila je otvorenje prodajnog centra novog formata u Križevcima koji će se prostirati na tisuću četvornih metara. Vizija Uprave tvrtke je da Pevex bude prisutan i u manjim sredinama.

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih Pevexovih prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice bit će omogućena kupovina kompletnog asortimana iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

Dodatne pogodnosti će biti besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

“Posebno nam je zadovoljstvo najaviti otvorenje našeg prodajnog centra novog formata u Križevcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Otvaranjem novog centra broj prodajnih centara Pevexa popet će se na 27 što je nastavak uspješnih ulaganja diljem Republike Hrvatske”, poručuje iz Uprave tvrtke Pevex d.d.

Pevex također poziva da se jave svi  zainteresirani za rad u križevačkom prodajnom centru.