Poliklinika Aviva preuzela urološku Polikliniku Uro centar

Poliklinika Uro centar opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika te je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu specijaliziranima u području urologije

56
Uro centar
Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive

Poliklinika Aviva nastavlja s akvizicijama: nakon preuzimanja specijalističke radiološke  Poliklinike Dijagnostika 2000 uslijedilo je preuzimanje urološke Polikliniku Uro centar. Poliklinika Uro centar opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika te je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu specijaliziranima u području urologije.

”Specijalističke poliklinike u koje investiramo uklapaju se u poslovnu strategiju rasta Poliklinike Aviva, kroz pružanje što većeg broja specijalističkih usluga našim korisnicima, uz najvišu moguću kvalitetu usluge. Vjerujemo da će investicije u privatni zdravstveni sektor koje smo pokrenuli donijeti značajnu dodanu vrijednost korisnicima, ali i cijelom zdravstvenom sustavu”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive.

“Jako smo uzbuđeni zbog svih novosti koje pokrećemo u Poliklinici Aviva. Ovo je već druga naša investicija ove godine, a planiramo ih realizirati još nekoliko do kraja godine. Plan investicija prati i zapošljavanje dodatnih liječnika i ostalih djelatnika, investicije u opremu i tehnologiju”, izjavila je dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Poliklinike Aviva.

Poliklinika Uro centar pruža specijalističke usluge iz područja urologije, ginekologije i nefrologije te posjeduje najmoderniju dijagnostičku tehnologiju.

”Veselimo se novoj fazi razvoja našeg poslovanja i tima unutar sustava Poliklinike Aviva. U Hrvatskoj vidimo veliki potencijal jačeg razvoja privatnih zdravstvenih usluga i vjerujemo da ćemo s partnerom kakav je Aviva taj potencijal u našem segmentu i ostvariti”, izjavio je prim.dr. Dalibor Čičin-Šain, ravnatelj Poliklinike Uro centar.

Poliklinika Aviva renomirana je zagrebačka privatna poliklinika, s tradicijom dužom od 40 godina, te ujedno i jedna od najvećih domaćih privatnih poliklinika. Kao odabrani pružatelj zdravstvenih usluga za pacijente, tvrtke i osiguravatelje, poliklinika nudi široki spektar usluga za više od 40.000 korisnika godišnje u područjima prevencije, dijagnostike, liječenja i rehabilitacije.

Provectus Capital Partners je investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe koje je investiralo u Polikliniku Aviva putem fonda razvojnog kapitala ASEF (Adriatic Structured Equity Fund).