Arsano Medical Group prvi put investirala u oftalmološku polikliniku

Poliklinika Ritz Nova se na tržištu etablirala najviše oftalmološkim pregledima i dijagnostikom oka za djecu i odrasle, operacijama katarakte s ugradnjom intraokularnih leća i operacijama vjeđa – blefaroplastikom

47
Poliklinika Ritz Nova
Dr. sc. Liana Ritz Mutevelić, osnivačica oftamološke Poliklinike Ritz Nova

Arsano Medical Group, regionalna medicinska grupacija, investirala je u oftalmološku Polikliniku Ritz Nova. Riječ je o osmom ulaganju Arsano Medical Groupa.

Poliklinika Ritz Nova se na tržištu etablirala najviše oftalmološkim pregledima i dijagnostikom oka za djecu i odrasle, operacijama katarakte s ugradnjom intraokularnih leća i operacijama vjeđa – blefaroplastikom. Prva je specijalizirana oftalmološka poliklinika u koju je investirala Arsano Medical Group.

„Poliklinika Ritz Nova prepoznata je po stručnosti i usluzi na najvišoj razini i na tim postavkama smo izgradili svoj tim. Svojim oftalmološkim timom ojačat ćemo kapacitete Arsano Medical Group dok će istovremeno pacijentima Grupe biti značajno proširena paleta dostupnih usluga iz područja oftalmologije ”, poručila je dr. sc. Liana Ritz Mutevelić, osnivačica Poliklinike Ritz Nova.

Arsano Medical Group najveći je privatni investitor u privatno zdravstvo u Hrvatskoj i regiji s preko 420 medicinskih djelatnika, a godišnje pruža usluge za preko 230.000 pacijenata. Najveća su i najbrže rastuća privatna zdravstvena grupacija u Hrvatskoj i regiji koju čine 2 specijalne bolnice, 5 poliklinika i jedna ustanova za laboratorijsku dijagnostiku.

”Nastavljamo s investicijama u specijalizirane poliklinike kako bi unutar Arsano Medical Group mogli ponuditi što kompletniju uslugu pacijentima, uz najviše standarde koje osiguravamo na tržištu. Privatne zdravstvene ustanove koje čine našu Grupu već imaju izgrađenu poziciju na tržištu i prepoznatljivost visoke kvalitete usluge, a ulaskom u Grupu osnažujemo ih najboljim korporativnim praksama upravljanja i jakim financijskim zaleđem, sve s ciljem osiguravanja kontinuiranog održivog podizanja standarda kvalitete usluge kroz sve svoje ustanove. Na taj način gradimo našu viziju vodeće grupacije u privatnom zdravstvu u široj regiji”, izjavio je Boris Rivić, predsjednik Uprave Arsano Medical Group.