Portal Telegram uveo opciju pretplate

Određena količina sadržaja, oko deset tekstova mjesečno, i dalje će čitateljima biti dostupna besplatno. Pretplata nudi i mogućnost surfanja bez oglasa

54

Portal Telegram hr uveo je opciju pretplate na sadržaj navodeći kako će “svi članci, autorske kolumne, velike priče i istraživački serijali i dalje biti besplatni te dostupni svima, ali do određene količine mjesečno”.

Količinu besplatno dostupnog sadržaja definirat će nekoliko faktora, najviše o kakvim se člancima radi, no riječ je o desetak tekstova mjesečno, navodi se u priopćenju o uvođenju digitalne pretplate.

Pretplatnici će moći neograničeno čitati Telegram, Telesport i Super1, uz brojne druge pogodnosti i funkcionalnosti, poput surfanja bez oglasa.

“Smatramo kako u Hrvatskoj postoje građani koji su prepoznali naše napore i spremni su pomoći redakciji neovisnih, entuzijastičnih, nagrađivanih, beskompromisnih novinara koji se svakodnevno trude gurati ovo društvo naprijed”, ističe glavna urednica Telegrama.hr Jelena Valentić u tekstu o razlozima uvođenja i modelima pretplate.

Vodeći hrvatski novinski izdavači i neki od glavnih portala već neko vrijeme najavljuju da će uvesti digitalnu pretplatu – zatvaranje i naplatu dijela sadržaja. Nedavno je naplatu za pristup dijelu digitalnog sadržaja uveo i Jutarnji list.