Uz Promotheus aplikaciju možete uštediti novac i vrijeme

Aplikacija na jednom mjestu nudi aktualne letke i kataloge iz svih trgovina. Besplatno je možete preuzeti na App Storeu ili Google Playu

54
Promotheus

Promotheus je besplatna aplikacija za pametne telefone koja može pomoći da uštedite novac kada se pripremate za kupovinu raznih kućnih namirnica i lakše pratite i pronađete tjedne akcije u trgovinama.

Na jednom mjestu nudi aktualne letke i kataloge iz svih trgovina, lako je možete preuzeti na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play), a nudi i niz korisnih funkcionalnosti, piše Zinka zna.

Prilikom instaliranja na pametni telefon potrebno je odabrati državu u kojoj se nalazite jer ćete kataloge pregledavati po lokaciji. Kad odaberete Hrvatsku u izborniku Sve trgovine pronaći ćete popis svih trgovina koje imaju svoje kataloge.

Za lakši i brži pregled koristite izbornik Omiljene trgovine u koji,ćete dodati one trgovine koje najčešće posjećujete i čiji katalozi su vam najinteresantniji. Klikom na izbornik Proizvod otvorit će vam se polje za pretragu gdje unosite naziv proizvoda koji tražite na akciji.

Zanimljiva je opcija i Shopping lista tj. popis za trgovinu, jer prilikom pregleda kataloga, isti možete spremiti u rubriku Spremljeni katalozi a željeni proizvod možete dodati u svoj popis za trgovinu.