Specijalna bolnica za ortopediju dr. Nemec ušla u Aviva Medical Group

Specijalna bolnica dr. Nemec prva je hrvatska privatna specijalna bolnica za ortopediju s tradicijom duljom od 18 godina, Bolnica raspolaže s tri suvremeno opremljene operacijske dvorane, četiri specijalističke ambulante te vrhunskom dijagnostičkom opremom

58

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, investiralo je u Specijalnu bolnicu za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec iz Matulja. S novim ulaganjem, PCP nastavlja s okrupnjavanjem ponude zdravstvenih usluga te  stvaranjem Aviva Medical Groupa, čije članice su i Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000 te Poliklinika Uro centar. Ovo je treće ovogodišnje ulaganje fonda u sektoru privatnog zdravstva u Hrvatskoj.

Specijalna bolnica dr. Nemec prva je hrvatska privatna specijalna bolnica za ortopediju s tradicijom duljom od 18 godina, čiji liječnički tim obavlja više od 1000 operativnih zahvata i više od 5000 specijalističkih pregleda godišnje. Bolnica raspolaže s tri suvremeno opremljene operacijske dvorane, četiri specijalističke ambulante, sedam dvokrevetnih apartmana, novouređenom fizikalnom terapijom te vrhunskom dijagnostičkom opremom koju predvodi uređaj za magnetsku rezonanciju snage 3 Tesle.

“Iznimno smo ponosni što nam se u Aviva Medical Groupu pridružuje renomirana Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec. Nastavljamo s našom strategijom okupljanja vrhunskih privatnih ustanova kako bismo korisnicima pružili što širi spektar specijalističkih djelatnosti uz najvišu moguću kvalitetu usluge, a zdravstvenim ustanovama u sklopu grupacije omogućili još snažniju tržišnu poziciju i kontinuirano investiranje u podizanje razine naših usluga”, rekao je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive.

Ravnateljica Poliklinike Aviva dr. Nevenka Kovač ističe pak kako je grupacija fokusirana na podizanje standarda kvalitete privatne zdravstvene usluge u Hrvatskoj: “Imamo vrhunski i ambiciozan tim, stabilnu financijsku podršku za iskorake koje radimo na tržištu privatnog zdravstva, što je sve više prepoznato i od strane korisnika naših usluga”.

Osnivač Specijalne bolnice za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, prof. dr. Boris Nemec, vodeći je hrvatski ortoped i pionir u uvođenju modernih metoda ortopedskih zahvata u regiji, član brojnih profesionalnih udruženja i dugogodišnji glavni liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije te predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

“Ulazak pod okrilje Aviva Medical Groupa predstavlja novu fazu u razvoju naše bolnice koju sa svojim timom gradim od 2004. godine. Time smo osigurali dodatnu stabilnost i dugoročan strateški fokus na jačanje našeg tima, kao i kontinuirane investicije u ponudu i kvalitetu”, izjavio je dr. Nemec.