Aminess preuzeo upravljanje još jednim hotelom na crikveničkoj rivijeri

Boutique Hotel Bellevue 4* se nalazi u samom središtu Crikvenice. Ovaj novoizgrađeni hotel prostire se na osam katova, raspolaže s 41 sobom, unutarnjim bazenom, wellness centrom na najvišoj etaži, barom i restoranom

71
Boutique Hotel Bellevue
Boutique Hotel Bellevue 4* nalazi u samom središtu Crikvenice [Izvor: Aminess Hotels & Resorts]

Tvrtka Aminess Hospitality Group preuzela je operativno upravljanje Boutique Hotelom Bellevue 4* koji se nalazi u samom središtu Crikvenice.

Ovaj novoizgrađeni hotel prostire se na osam katova, raspolaže s 41 sobom, unutarnjim bazenom, wellness centrom na najvišoj etaži, barom i restoranom koji posluje po konceptu Half 8. Nakon Paga i Novigrada, ovo će biti treća inačica Half 8 koncepta restorana, kojim se promovira mediteranska atmosfera i kuhinja, a gostima omogućuje uživanje u lokalnim obrocima na otvorenoj terasi na samoj obali.

Kao i kod svih hotela čije operativno poslovanje preuzima Aminess, i Boutique Hotel Bellevue u Crikvenici postojeću ponudu unaprijedit će uz podršku iskusnih Aminessovih stručnjaka. Poseban fokus bit će na gourmet ponudi budući da Aminess Hotels & Resorts već godinama surađuje s najboljim domaćim chefovima poput Davida Skoke, Melkiora Bašića, Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića. Poznati chefovi, osim osmišljavanja menija za Aminess hotele i restorane, vode i tečajeve za mlade kuhare i radnike zaposlene u tim objektima.

>>Aminess preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj

Treće preuzimanje

Management kompanija Aminess Hospitality Group produžetak je poslovanja tvrtke Aminess Hotels & Resorts, a u protekla dva mjeseca djelovanja preuzela je već operativno poslovanje Hotela Lišanj u Novom Vinodolskom i Hotela Mediteran u Crikvenici.

„Treće preuzimanje operativnog hotelskog poslovanja u periodu od dva mjeseca velik je motivator za nastavak našeg djelovanja na domaćem tržištu. Posebno nam je drago što smo ovog puta preuzeli boutique hotel u samom srcu Crikvenice koji savršeno nadopunjuje naš postojeći portfelj. Svi naši suradnici, uz uslugu upravljanja operativnom poslovanjem, dobivaju i prednost povezanosti s Aminess brendom koji se dugogodišnjim stabilnim poslovanjem i rastom etablirao na hrvatskom hotelijerskom i turističkom tržištu“, rekao je povodom preuzimanja Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.